counter

Τουμασάτου - Σταύρου: Το άλμπουμ του μυστικού θρησκευτικού γάμου τους

Τουμασάτου - Σταύρου: Το άλμπουμ του μυστικού θρησκευτικού γάμου τους
Τουμασάτου - Σταύρου: Το άλμπουμ του μυστικού θρησκευτικού γάμου τους

Η Μαριάννα Τουμασάτου και ο Αλέξανδρος Σταύρου παντρεύτηκαν.

3 χρόνια μετά τον πολιτικό τους γάμο, η Μαριάννα Τουμασάτου και ο Αλέξανδρος Σταύρου παντρεύτηκαν στις 20 Οκτωβρίου του 2013, ημέρα Κυριακή με παρανυφάκι την κόρη τους. 

Ο θρησκευτικός γάμος της Μαριάννας Τουμασάτου και του Αλέξανδρου Σταύρου έγινε με άκρα μυστικότητα όπως και ο πολιτικός τους γάμος πριν 3 χρόνια. Το ζευγάρι αντάλλαξε όρκους αιώνιας πίστης στην εκκλησία του Πέτρου και Παύλου στην περιοχή της Βαρυμπόμπης. Σε στενό οικογενειακό κύκλο ο Αλέξανδρος Σταύρου και η Μαριάννα Τουμασάτου παντρεύτηκαν συνοδευόμενοι από την μονάκριβη κορούλα τους, Χρυσηίδα – Παναγιώτα που ήταν παρανυφάκι, φορώντας ένα λευκό κουκλίστικο φορεματάκι και στεφανάκι στα μαλλιά.

Το νυφικό της Μαριάννας Τουμασάτου σχεδίασε ο Μάκης Τσέλιος , ενώ η στενή οικογενειακή φίλη του ζευγαριού, Υρώ Λούπη ήταν η κουμπάρα. Μετά το γάμο ακολούθησε η δεξίωση η οποία έγινε στο σπίτι των δυο ηθοποιών σε πολύ στενό οικογενειακό κύκλο. Ανάμεσα στους λιγοστούς καλεσμένους ήταν και η Έλενα Ακρίτα.

Δείτε το άλμπουμ του θρησκευτικού γάμου της Μαριάννας Τουμασάτου και του Αλέξανδρου Σταύρου που δημοσίευσε το περιοδικό Ciao.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR