counter

Τόσο πολύ απογοητεύτηκε απο την ερμηνεία του και κράταγε το κεφάλι του;

Τόσο πολύ απογοητεύτηκε απο την ερμηνεία του και κράταγε το κεφάλι του;
Τόσο πολύ απογοητεύτηκε απο την ερμηνεία του και κράταγε το κεφάλι του;

Από την Πέπη Τυλιγάδη

Ακόμα και όταν τον κυνηγάνε πληρωμένοι δολοφόνοι ή σκληροτράχηλοι πράκτορες ο 007 παραμένει ατσαλάκωτος. Στην πρεμιέρα του Skyfall, όμως, χτες το βράδυ στο Albert Hall του Λονδίνου ο κρυωμένος Daniel Craig δεν θύμιζε σε τίποτα τον άνετο υπερκατάσκοπο.

Ο 44χρονος ηθοποιός έφτασε στο κόκκινο χαλί με ένα ονειρεμένο tuxedo, αλλά το ιδρωμένο του μέτωπο και η κουρασμένη όψη του χάλασε την εικόνα του σκληρού πράκτορα. Ο ηθοποιός χρειάστηκε αρκετές φορές να σκουπίσει με χαρτομάντηλο το πρόσωπό του την ώρα που τα εκατοντάδες φλας άστραφταν.

Μάλιστα, κάποια στιγμή χρειάστηκε βοήθεια και μια κοπέλα από την οργάνωση της βραδιάς με ένα μαντήλι τον σκούπισε και εκείνη. Και το ίδιο ακριβώς έκανε λίγο αργότερα και η γοητευτική γυναίκα του Rachel Weisz που τον συνόδευε στο κόκκινο χαλί. 

Όταν ο ηθοποιός προσέγγισε τους δημοσιογράφους εκείνοι τον ρώτησαν για τις ημίγυμνες σκηνές της ταινίας: "Το σενάριο απαιτούσε κάποιες φορές να βγάλω το πουκάμισο μου και τότε η ματαιοδοξία μου χτύπησε την πόρτα και έπρεπε να γυμναστώ. Ευτυχώς καθ’όλη τη διάρκεια της ταινίας έπρεπε να τρέχω. Ο Bond δεν μπαίνει σε ένα δωμάτιο και κάθεται, συνηθίζει να μπαίνει πηδώντας από το παράθυρο και να κάθεται. ΄Ετσι έμεινα σε φόρμα".

Η πρεμιέρα, όπως συνηθίζεται  έγινε παρουσία του πριγκιπικού ζεύγους της Μεγάλης Βρετανίας Καρόλου και Καμίλα, ενώ τα φλας των εκατοντάδων φωτογράφων άστραψαν όταν στο κόκκινο χαλί εμφανίστηκε εκτός από τον πρωταγωνιστή Daniel Craig αλλά και οι κακοί της ταινίας ο Javier Bardem, ο Ralph Fiennes και βέβαια οι γυναίκες του διάσημου πράκτορα, Judi Dench, Naomie Harris και Berenice Marlohe.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR