counter

Tony Awards 2015: Οι λαμπερές παρουσίες στο κόκκινο χαλί

Tony Awards 2015: Οι λαμπερές παρουσίες στο κόκκινο χαλί
Tony Awards 2015: Οι λαμπερές παρουσίες στο κόκκινο χαλί

Απο την Χριστίνα Μόνι

Η ετήσια απονομή των Tony Awards πραγματοποιήθηκαν την Κυριακή 7 Ιουνίου και πολλοί ήταν οι διάσημοι που έδωσαν το παρόν. 

Αυτή ήταν η 69η απονομή η οποία έλαβε χώρα στο Radio City Music Hall στη Νέα Υόρκη. Περισσότερο όμως και απο την απονομή το ενδιαφέρον έκλεψαν οι λαμπερές παρουσίες με τις εμφανίσεις τους. Οι παρουσίες στο κόκκινο χαλί ήταν αυτές που έκαναν την τελετή να λάμψει ακόμη περισσότερο.

Με εντυπωσιακή τουαλέτα  Valentino εμφανίστηκε η Λατίνα Jennifer Lopez. Η νεαρή ηθοποιός Vanessa Hudgens με μάξι φόρεμα άκρως καλοκαιρινού σχεδίου. Η Hilary Rhoda με φόρεμα στους τόνους του μαύρου και του κόκκινου. Η νεαρή Amanda Seyfried με  εντυπωσιακό φόρεμα Oscar de LA Rente και γόβες Louboutin.

Η βραβευμένη Annaleigh Ashford με εντυπωσιακό φόρεμα. Η ηθοποιός τόλμησε να φορέσει μια λαχανί μάξι τουαλέτα. Εντυπωσιακοί φυσικά ήταν και οι άνδρες που παρευρέθηκαν στα βραβεία μέσα από τα εκλεκτά σμόκιν τους. Ο Bradley Cooper, o Bill Nighy, o Tommy Tune, ο Josh Groban και πολλοί άλλοι.

Όλοι έλαμψαν μέσα από τις εμφανίσεις τους και νικητές, χαμένοι και προσκεκλημένοι τον Tony Awards ανανέωσαν το ραντεβού τους για την 70η απονομή το 2016. 


FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR