counter

Τόνια Σωτηροπούλου: Οι αποκαλύψεις για τον ρόλο της στην αγγλόφωνη ταινία "Man of God"

Τόνια Σωτηροπούλου: Οι αποκαλύψεις για τον ρόλο της στην αγγλόφωνη ταινία "Man of God"
Τόνια Σωτηροπούλου: Οι αποκαλύψεις για τον ρόλο της στην αγγλόφωνη ταινία "Man of God"

Η Τόνια Σωτηροπούλου, η οποία πρόκειται να πρωταγωνιστήσει στη διεθνή παραγωγή «Man of God», έκανε ένα διάλειμμα από τις επαγγελματικές της υποχρεώσεις και παραχώρησε συνέντευξη στο περιοδικό In Style και στην Ειρήνη Ζουρνατζή. Εκεί, μεταξύ άλλων, μίλησε για τη συμμετοχή της στην αγγλόφωνη ταινία.

Η αγγλόφωνη ταινία Man of God της Jelena Popovic, σε αμερικανο-ελληνική συμπαραγωγή, ξεκίνησε γυρίσματα πριν από έναν μήνα στην Αθήνα. Μίλησέ μας για την ταινία, τον ρόλο σου αλλά και την εμπειρία να συνεργάζεσαι με ηχηρά ονόματα της τηλεόρασης και του κινηματογράφου όπως ο Mickey Rourke.

Η χαρά και η ευγνωμοσύνη που νιώθω είναι τεράστια. Πήρα αυτό τον ρόλο πριν από τρία χρόνια, το περίμενα με μεγάλη χαρά, καθώς η σκηνοθέτρια και σεναριογράφος Yelena Popovic είναι μια σπουδαία γυναίκα με βαθιά πίστη και υπέροχη αισθητική αλλά και σκηνοθετική τόλμη. Ο ρόλος αυτός λοιπόν είναι πολύ διαφορετικός από οτιδήποτε έχω κάνει μέχρι τώρα. Υποδύομαι τη Μαρία, μια νεαρή γυναίκα που έζησε δύσκολα χρόνια με τη μητέρα της –την ενσαρκώνει η Καρυοφυλλιά Καραμπέτη–, η οποία αποφασίζει να γίνει μοναχή στο μοναστήρι του Αγίου Νεκταρίου. Πέρα από το σενάριο και το γενικό καστ, το οποίο είναι υπέροχο, είναι τεράστια τιμή για μένα να έχω σκηνές με την κυρία Καραμπέτη και τον Άρη Σερβετάλη. Είναι ηθοποιοί-πρότυπα που θαυμάζω βαθιά και ειλικρινά συγκινούμαι στα γυρίσματα.

Πολλοί συνάδελφοί σου αντιμετωπίζουν το σινεμά ως μέσο πλουτισμού. Ποια τα σχόλιά σου;

Έχω την εντύπωση πως στην Ελλάδα πληρωνόμαστε πολύ περισσότερο στην τηλεόραση παρά στο σινεμά. Το σινεμά είναι δυστυχώς κάτι που κάνεις περισσότερο από αγάπη και λιγότερο για να βιοπορίζεσαι από αυτό. Όπως ανέφερα νωρίτερα, έχουμε πολύ σπουδαίους και ταλαντούχους δημιουργούς, αλλά το θέμα της χρηματοδότησης είναι μια χρονοβόρα διαδικασία. Μακάρι να φτάσουμε σε ένα επίπεδο που να μπορούμε να κάνουμε πολλές παραγωγές τον χρόνο. Ωστόσο, αν παρατηρήσει κανείς τα τελευταία χρόνια, πέρα από την Ευτυχία, δυστυχώς ο κόσμος πηγαίνει λιγότερο στον κινηματογράφο. Εύχομαι να αλλάξει αυτό και ένα μέσο θεωρώ πως θα είναι η υλοποίηση διεθνών παραγωγών στην Ελλάδα.

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR