counter

Τόνια Σωτηροπούλου: Η συγκλονιστική αποκάλυψη από τα παιδικά της χρόνια

Τόνια Σωτηροπούλου: Η συγκλονιστική αποκάλυψη από τα παιδικά της χρόνια
Τόνια Σωτηροπούλου: Η συγκλονιστική αποκάλυψη από τα παιδικά της χρόνια

Τόνια Σωτηροπούλου

Η Τόνια Σωτηροπούλου σε συνέντευξη στο περιοδικό “Hello” με τον Άρη Καβατζίκη, μεταξύ άλλων μίλησε για τα παιδικά της χρόνια και αποκάλυψε κάτι συγκλονιστικό.

Η μητέρα σου κατάγεται από την Κύπρο;

Ναι. Έφυγε από το χωριό της στα 16 της, για να δουλέψει. Είχε βαθιά επιθυμία να σπουδάσει, αλλά δεν τα κατάφερε, γιατί τα πράγματα ήταν περιορισμένα στο χωριό και τα κορίτσια δε σπούδαζαν. Στα 20 της ήρθε στην Αθήνα, εξαιτίας του πολέμου στην Κύπρο. Έπαιρνε τα βιβλία του μεγαλύτερου αδελφού της και τα διάβαζε. Τη θαυμάζω. Έχει τεράστια δύναμη. Στα 35 της γνώρισε τον πατέρα μου, ο οποίος είχε δύο γιούς τη από τον προηγούμενο γάμο του, τους οποίους μεγάλωσε η μητέρα μου. Ο μεγαλύτερος ετεροθαλής αδελφός μου, ο Γιάννης, είναι σήμερα 50 ετών και είμαστε πολύ καλοί φίλοι. Χάρη σε αυτόν έχω και μια αδελφή, την γυναίκα του, την Κατερίνα. Εγώ είμαι 28 ετών και αυτοί είναι μαζί 27 χρόνια! Μαζί τους γνώρισα.

Πότε σου μίλησαν οι γονείς σου για τα ετεροθαλή αδέλφια σου;

Οι γονείς μου έκαναν μια φιλότιμη προσπάθεια να μου μιλήσουν στα πέντε μου, αλλά ως κακομαθημένο παιδί μου ήμουν, δεν το αποδέχτηκα, δεν το αποδέχτηκα. Στα 13 μου πήγα στο χωριό της μητέρας μου, στην Κύπρο, και ενώ περπατούσα μόνη με πλησίασε μια ηλικιωμένη κυρία η οποία με ρώτησε: “ Τι κάνουν τα παιδιά του πατέρα σου;”. Τη διόρθωσα λέγοντας της “Τα αδέλφια μου” και εκείνη μου απάντησε : “Δεν είναι αδέλφια σου, δεν έχετε την ίδια μητέρα”. Τραύμα μεγάλο για μένα. Τηλεφώνησα στη μητέρα μου και εκείνη, με μεγάλη ψυχραιμία, μου είπε πως μου μίλησαν στα πέντε μου, αλλά δεν το αποδέχτηκα.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR