counter

Τόνια Σωτηροπούλου: "Αν συζητήσω για την Ελισάβετ Σπανού, θα ρίξω το επίπεδο μου"!

Τόνια Σωτηροπούλου: "Αν συζητήσω για την Ελισάβετ Σπανού, θα ρίξω το επίπεδο μου"!
Τόνια Σωτηροπούλου: "Αν συζητήσω για την Ελισάβετ Σπανού, θα ρίξω το επίπεδο μου"!

Τόνια Σωτηροπούλου

Στο περιοδικό ΟΚ! και στον δημοσιογράφο Γιάννη Πουλόπουλο δίνει αποκλειστική συνέντευξη η μελαχρινή καλλονή ηθοποιός και ανάμεσα σε όλα απαντά και στις ερωτήσεις που αφορούν τον Δημήτρη Αλεξάνδρου, αλλά και την Ελισάβετ Σπανού

Ο Δημήτρης Αλεξάνδρου, σε συνέντευξή του στο ΟΚ!, προσπαθώντας να εξηγήσει τον θόρυβο που δημιουργήθηκε γύρω από αυτή τη σχέση, είπε ότι "μπορεί και να ήθελε η Ελισάβετ (σ.σ. Σπανού) να προωθήσει το νέο της τραγούδι".

Δεν το γνωρίζω και δεν με ενδιαφέρει κιόλας. Αυτό που ξέρω είναι τι συμβαίνει ανάμεσα σε εμένα και τον Δημήτρη από τη στιγμή που είμαστε μαζί. Από εκεί και πέρα, θεωρώ ότι θα ρίξω το επίπεδό μου αν μπω σε μια τέτοια συζήτηση.

Τόνια Σωτηροπούλου

Ωστόσο, με τον Δημήτρη σχολιάσατε στο Facebook το καινούριο της τραγούδι και σχεδόν ειρωνευτήκατε τη δήλωση της Ελισάβετ Σπανού στο ΟΚ!: "Τώρα είμαι σε άλλη φάση".

Όλα αυτά που είδαν το φως της δημοσιότητας ήταν κάποια προσωπικά σχόλια που είχα κάνει με τον Δημήτρη, τα οποία κάποιος υποτιθέμενος φίλος αντέγραψε και ανέβασε στο Διαδίκτυο. Ο προσωπικός μου λογαριασμός στο Facebook δεν είναι ανοιχτός για όλο τον κόσμο και δεν υπήρχε περίπτωση να έγραφα κάτι τέτοιο δημόσια. Ανεξάρτητα όμως από αυτό, θεωρώ ότι ήταν αγενές και απερίσκεπτο από την πλευρά μου, πόσω μάλλον όταν είμαι ένα πρόσωπο που έχει εκτεθεί στα Μέσα. Σε καμία περίπτωση δεν ήταν προσωπική επίθεση, ούτε επρόκειτο ποτέ να προσβάλλω έναν άνθρωπο. Δεν θα ήθελα να πληγώσω με τίποτα κάποιον που δεν γνωρίζω. Όλο αυτό έγινε με χιουμοριστική διάθεση και πραγματικά αν διαβάσει κανείς τι γράφω για τον εαυτό μου, θα δει ότι τα σχόλια είναι τρισχειρότερα. Ενδεικτικά να αναφέρω ότι όταν είχε γράψει για μένα κάποιος στο Twitter: "τι να μας πει κι αυτή που έπαιξε στο Skyfall για 40 δευτερόλεπτα", του απάντησα: "Το συμβόλαιό μου μου απαγορεύει να παίζω περισσότερο". (Γελάει.) Γενικά, πιστεύω ότι στη ζωή δεν πρέπει να τα παίρνουμε όλα σοβαρά και αν καμιά φορά με θεωρούν το αέρινο πλάσμα που βλέπουν στις φωτογραφίες, φροντίζω να τους προσγειώνω λέγοντας ότι όταν περπατάω συνήθως καμπουριάζω ή σκοντάφτω και είμαι τόσο άσχετη με τη μόδα που οι συνεργάτες μου παθαίνουν εγκεφαλικό όταν διαπιστώνουν τι φοράω στις παπαράτσι φωτογραφίες".

Διαβάστε περισσότερα στο ΟΚ! που κυκλοφορεί:

OK! 1709

 

.    

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR