counter

Τόνι Σφήνος: Κατέρρευσε η εξέδρα την ώρα που τραγουδούσε (βίντεο)

Τόνι Σφήνος: Κατέρρευσε η εξέδρα την ώρα που τραγουδούσε (βίντεο)
Τόνι Σφήνος: Κατέρρευσε η εξέδρα την ώρα που τραγουδούσε (βίντεο)

Παραλίγο ατύχημα για τον Τόνι Σφήνο, ο οποίος λίγο έλειψε να τραυματιστεί κατά τη διάρκεια βραδινής του εμφάνισης. Πιο συγκεκριμένα, την ώρα που ο τραγουδιστής βρισκόταν στη σκηνή μαζί με ένα άτομο, υποχώρησε η εξέδρα και οι δυο τους βρέθηκαν κάτω. Ευτυχώς κανείς από τους δύο δεν τραυματίστηκε, ενώ ο Τόνι Σφήνος σχολίασε το ατύχημα με χιούμορ στο Instagram.

«Μάγια του Γιοκαρινη, ξόρκια του Γιάννη για να μάθετε, να δείτε τι θα πάθετε και που ακουστηκε δηλαδής γιεγιέδες να τραγουδανε την Ευλαμπια! Σεισμός πολλών ριχτερ ευτυχώς χωρίς θύματα γιατί οι σωστοί οι ντομπροι καλλιτεχναι μένουν πάντα όρθιοι σε όλες τις αναποδιές :-)

Προσοχή οδηγίες για ναυτιλομένους : οχι αναπηδήσεις και ξαπλώματα σε έντονους ρυθμούς συντονισμού πάνω σε μάρμαρα Καρύστου σε πλακοστρώσεις και αγκωνάρια καθώς και σε αετώματα. Μην ανεβαίνετε σε πέργκολες σκαλωσές και σε αυθαίρετες ορθομαρμαρωσεις του Υπεχωδε, μην νταχτιρντιαζετε σε ανισοπεδα τράπεζα και καρεκλες που δεν πατούν σωστά. Αποφυγετε τις σφήνες που εχουν μονο πρόσκαιρο αποτέλεσμα και επιλεξτε Σφηνο για μόνιμο και σταθερο κράτημα :-) Γιατί ο Σφηνος ξέρει και να κρατα την κατακορυφο..!» έγραψε ο Τόνι Σφήνος στον προσωπικό του λογαριασμό, δημοσιεύοντας παράλληλα το σχετικό απόσπασμα.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Tonis Sfinos (@tonisfinos)

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR