counter

Τόνι Σφήνος: Αυτός είναι ο λόγος που αναγκάστηκε να κλείσει το μαγαζί του

Τόνι Σφήνος: Αυτός είναι ο λόγος που αναγκάστηκε να κλείσει το μαγαζί του
Τόνι Σφήνος: Αυτός είναι ο λόγος που αναγκάστηκε να κλείσει το μαγαζί του

Ο Τόνι Σφήνος, ο καλλιτέχνης που έχει γίνει γνωστός για το εκκεντρικό του στιλ, μέσω τηλεοπτικών σποτ, εμφανίσεων σε συναυλιακούς χώρους και τηλεπαιχνιδιών, αναγκάστηκε να κλείσει το καφέ που είχε υπό την ιδιοκτησία του στο κέντρο της Αθήνας, στη συμβολή των οδών Πατησίων και Μάρνη.

Ήταν η πρώτη προσπάθεια του Τόνι Σφήνου να δραστηριοποιηθεί επιχειρηματικά στον χώρο των street coffee shops με μια σειρά καφέ που θα έχουν την προσωπική του σφραγίδα.

Σύμφωνα με τη διαδικτυακή σελίδα Economistas, o υπεύθυνος ανάπτυξης της αλυσίδας καφέ Tonis Playz, Γιώργος Γαλανάκης, δήλωσε ότι το κατάστημα κατέβασε ρολά, εξαιτίας της ανεξέλεγκτης εγκληματικότητας που υπήρχε στην περιοχή.

«Είχαμε καθημερινά, μεγάλα προβλήματα καθώς βρισκόμασταν πλησίον της Πλατείας Βάθης. Δεν μπορούσαμε να αντέξουμε άλλο την κατάσταση, οπότε και αποφασίσαμε να κλείσουμε το κατάστημα.» δήλωσε χαρακτηριστικά ο κος Γαλανάκης.

Το κατάστημα «Toni’s Playz Street café» ξεχώριζε στην Πατησίων λόγω της πολύχρωμης διακόσμησης του με ένα βανάκι παρκαρισμένο μέσα στη βιτρίνα σε παστέλ χρώματα, χαβανέζικη αίσθηση, κοκοφοίνικες, φλαμίνγκο και εξωτικές παραλίες.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR