counter

Τόλης Σκουλαριώτης: Συγκινεί ο Λάκης Γαβαλάς - "Ήξερα ότι είχε θέματα υγείας"

Τόλης Σκουλαριώτης: Συγκινεί ο Λάκης Γαβαλάς - "Ήξερα ότι είχε θέματα υγείας"
Τόλης Σκουλαριώτης: Συγκινεί ο Λάκης Γαβαλάς - "Ήξερα ότι είχε θέματα υγείας"

Στη θλίψη έχει βυθίσει ο χώρος της μόδας ο ξαφνικός θάνατος του σχεδιαστή, Τόλη Σκουλαριώτη, ο οποίος βρέθηκε νεκρός στο σπίτι του.

Το μεσημέρι της Κυριακής, ο Λάκης Γαβαλάς μίλησε ζωντανά στην εκπομπή "Γεια Σου"για την απώλεια του καλού του φίλου, τονίζοντας πως ο Τόλης Σκουλαριώτης έφυγε απογοητευμένος.

"Πήγα το πρωί στην εκκλησία και άναψα ένα κεράκι για αυτόν. Ας αναπαυτεί η ψυχή του. Δεν ξέρω αν μπορεί να χρωματίζει εκεί που πάει τον κόσμο, όσο χρωμάτιζε εμάς που ήμασταν εδώ. Ήταν αθόρυβος ως χαρακτήρας, αλλά θορυβώδες ως look. Σαν και μένα δηλαδή.

Διαβάστε επίσης: Tόλης Σκoυλαριώτης: Οι συνθήκες του θανάτου του - Eντοπίστηκε νεκρός στο σπίτι του

Έζησε μια πολύ ωραία ζωή, είχε φίλους δίπλα του, υπήρχαν άνθρωποι που τον κάναμε accepted για την τρέλα του. Θεωρώ ότι είχε πολλά ακόμη να δώσει. Δεν βοηθήθηκε περισσότερο απ’ ό,τι έπρεπε από το σύστημα, γιατί και το σύστημα της μόδας έχει αυτό δόγματα και πίστες.

Νομίζω ότι έφυγε λίγο απογοητευμένος. Ήξερα από παλαιότερα ότι είχε θέματα υγείας. Ήταν να κάνω ένα disco party και έλεγα να φέρω ανθρώπους με τρέλα – με την καλή έννοια – και τον είχα σκεφτεί πραγματικά. Λες και ένιωθα ότι κάτι θα συμβεί. Το έμαθα χθες και λέω δεν υπάρχει. Καμιά φορά αισθάνομαι άσχημα που δεν προλαβαίνουμε στη ζωή μας να δεχτούμε φίλους από παλιά" εξομολογήθηκε ο Λάκης Γαβαλάς.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR