counter

Τόλης Βοσκόπουλος: Διαψεύδει ο Δήμος Θεσσαλονίκης τη μετονομασία δρόμου

Τόλης Βοσκόπουλος: Διαψεύδει ο Δήμος Θεσσαλονίκης τη μετονομασία δρόμου
Τόλης Βοσκόπουλος: Διαψεύδει ο Δήμος Θεσσαλονίκης τη μετονομασία δρόμου

Η Άντζελα Γκερέκου μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram  έκανε γνωστό πως μια οδός στη Θεσσαλονίκη πήρε το όνομα του Τόλη Βοσκόπουλου.

Μάλιστα, η Άντζελα Γκερέκου δημοσίευσε μια φωτογραφία που απεικονίζει την ταμπέλα που γράφει “Οδός Τόλη Βοσκόπουλου”.

«Κάπου στην αγαπημένη Θεσσαλονικη.. Η αγάπη του κόσμου είναι ανεξάντλητη . Εξωτερικευεται με κάθε τρόπο. Ετσι ειναι ο απλός κόσμος σε όλη την Ελλάδα κ σε όλη την ομογενεια που λάτρεψαν κ λατρεύουν τον Τολη.Γιατι κ εκείνος τους έδωσε την ψυχή του. Κ αυτή η αγάπη είναι πάνω από κάθε άλλη αναγνώριση. Ευχαριστούμε!», έγραψε η Άντζελα Γκερέκου στη λεζάντα της ανάρτησής της.

Η αλήθεια για την “Οδός Τόλη Βοσκόπουλου”

Ωστόσο, ο Δήμος Θεσσαλονίκης διέψευσε την είδηση, αναφέροντας ότι δεν έχει συμβεί αυτό, καθώς για να γίνει κάτι τέτοιο, πρέπει να περάσει από ειδική επιτροπή και να ψηφιστεί μία τέτοια απόφαση από το δημοτικό συμβούλιο.

Σύμφωνα με την εκπομπή της ΕΡΤ1 “Συνδέσεις” η ταμπέλα αυτή φαίνεται να τοποθετήθηκε από έναν θαυμαστή του Τόλη Βοσκόπουλου που θα επιθυμούσε να υπάρχει ένας δρόμος με το όνομά του στη Θεσσαλονίκη.

Να θυμίσουμε πως ο αγαπημένος τραγουδιστής έφυγε από τη ζωή στις 19 Ιουλίου στα 81 του χρόνια μετά από ανακοπή καρδιάς που υπέστη στο 251 νοσοκομείο λίγο πριν πάρει εξιτήριο.

Δείτε το βίντεο που ακολουθεί.  

 

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR