counter

Το ζευγάρι της ελληνικής showbiz χώρισε μετά από δύο χρόνια σχέσης!

Το ζευγάρι της ελληνικής showbiz χώρισε μετά από δύο χρόνια σχέσης!
Το ζευγάρι της ελληνικής showbiz χώρισε μετά από δύο χρόνια σχέσης!

Όπως ξεκίνησε η σχέση του Κωστή Μαραβέγια με την Νεφέλη Μούσουρα, έτσι, αθόρυβα, έφτασε στο τέλος της. Έπειτα από δύο ολόκληρα χρόνια ο μουσικοσυνθέτης και η πιανίστριας αποφάσισαν να τραβήξουν χωριστούς δρόμους.

"Ο Κωστής ήταν δύο ολόκληρα χρόνια ζευγάρι με τη Νεφέλη, αλλά τόσο εκείνος όσο και η σύντροφός του δεν ήθελαν να βλέπουν την προσωπική τους ζωή στο προσκήνιο", αποκαλύπτει στην Real Life στενό φιλικό πρόσωπο του μουσικοσυνθέτη, συνεχίζοντας: "Κοινή τους επιθυμία ήταν να προβάλουν μόνο ό,τι είχε να κάνει με τη δουλειά τους".

"Δυστυχώς, οι επαγγελματικές τους δραστηριότητες δημιούργησαν ένα πρόγραμμα στο οποίο δεν μπορούσαν να συνδυάσουν και τις απαιτήσεις της προσωπικής τους ζωής. Η απόφαση του χωρισμού ήταν κοινή. Συμφώνησα να παραμείνουν δύο καλοί φίλοι", δηλώνει το ίδιο άτομο.

Οι δυο τους είχαν γνωριστεί μέσω φιλικής τους παρέας στα μέσα του 2015, ενώ η σχέση τους έγινε γνωστή όταν εμφανίστηκαν στο Αρχαίο Θέατρο της Επιδαύρου για να παρακολουθήσουν τις "Εκκλησιάζουσες" του Αριστοφάνη και στη συνέχει πόζαραν μπροστά στους φωτογράφους χαρίζοντάς του το πρώτο -και μοναδικό- επίσημο ενσταντανέ της σχέσης τους.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR