counter

Το ζευγάρι της ελληνικής showbiz βαφτίζει τον 10 μηνών γιο του σε τρεις ημέρες!

Το ζευγάρι της ελληνικής showbiz βαφτίζει τον 10 μηνών γιο του σε τρεις ημέρες!
Το ζευγάρι της ελληνικής showbiz βαφτίζει τον 10 μηνών γιο του σε τρεις ημέρες!

Σε πελάγη ευτυχίας πλέουν ο Θανάσης Βισκαδουράκης και η αγαπημένη του Κατερίνα Γιώτα, μετά τον ερχομό του παιδιού τους, τον περασμένο Δεκέμβριο.

Δέκα μήνες μετά, το ζευγάρι αποφάσισε να βαφτίσει τον μικρούλη και το μυστήριο θα πραγματοποιηθεί, σύμφωνα με δημοσίευμα της Real Life στον Ιερό Ναό του Διονυσίου Αρεοπαγίτου, στις 5 Νοεμβρίου.

Το όνομα του γιου τους θα είναι «Ιερώνυμος», καθώς ο Θανάσης Βισκαδουράκης έχει εκφράσει ουκ ολίγες φορές τη συμπάθεια που τρέφει προς το πρόσωπο του Αρχιεπισκόπου Αθηνών, Ιερώνυμου. Νονοί του παιδιού, μάλιστα, θα είναι δυο καρδιακοί φίλοι του ζευγαριού, χωρίς να αναφέρονται περισσότερες λεπτομέρειες.

«Είμαι πολύ συγκινημένος, δεν ξέρω πως θα είμαι στην εκκλησία, ελπίζω να κρατηθώ και να μην βάλω τα κλάματα. Αυτή θα είναι η δεύτερη φορά που θα κλάψω στην ζωή μου. Η πρώτη ήταν όταν κράτησα στην αγκαλιά μου τον γιο μου, στις 29 του περασμένου Δεκεμβρίου. Ευτυχώς, θα έχω δίπλα μου την γυναίκα μου, τον αδερφό μου τον Νίκο και την πεθερά μου να με στηρίξουν, γιατί αυτή η εικόνα του “πατέρα” μου να βουτάει στην κολυμπήθρα τον γιο μου είναι πολύ συγκινητική για μένα. Όλος ο κόσμος ξέρει πως ο Μακαριώτατος Αρχιεπίσκοπος Αθηνών Ιερώνυμος Β’ είναι ο “πατέρας” μου, όπως τον αποκαλώ. Έχουμε μία πολύ στενή σχέση, με πάντρεψε και τώρα θα μου βαφτίσει και τον γιο μου, ο οποίος θα φέρει και το όνομά του, Ιερώνυμος» δήλωσε στην εφημερίδα ο Θανάσης Βισκαδουράκης.

Η Κατερίνα Γιώτα και ο Θανάσης Βισκαδουράκης

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR