counter

"Χαστούκισα τη Μαντόνα και μετά κοιμήθηκα με τον σύζυγό της"

"Χαστούκισα τη Μαντόνα και μετά κοιμήθηκα με τον σύζυγό της"
"Χαστούκισα τη Μαντόνα και μετά κοιμήθηκα με τον σύζυγό της"

Έξαλλη έκανε την Μπριγκίτε Νίλσεν η 2ωρη καθυστέρηση της βασίλισσας της ποπ Μαντόνα σε συναυλία της στο Λας Βέγκας.

«Υπάρχει κάτι που όλοι πρέπει να καταλάβετε» είπε η 61χρονη βασίλισσα της ποπ, όταν επιτέλους ανέβηκε στη σκηνή την Παρασκευή. «Και αυτό είναι ότι μια βασίλισσα δεν αργεί ποτέ», πρόσθεσε.

Η Δανή ηθοποιός ξέσπασε στο τηλεοπτικό της σόου "Talk" χαρακτηρίζοντας την Μαντόνα,  "γελοία και απαράδεκτη" και ανέφερε πως δεν είναι η "βασίλισσα".

«Το 1987 ήμασταν μαζί με τη Μαντόνα σε ένα κλαμπ και με ποδοπατούσε συνεχώς», θυμήθηκε η Νίλσεν, για να προσθέσει ότι εξαιτίας αυτού της έδωσε ένα χαστούκι «τόσο δυνατό» που την... ταρακούνησε για τα καλά αν αναλογιστεί κανείς ότι «είναι κάπως μικροκαμωμένη και εγώ είμαι τεράστια».

«Θυμάμαι μόνο ότι ήρθαν έξι τεράστιοι άνδρες, με σήκωσαν και με έβγαλαν έξω από το κλαμπ. Μάλλον δεν έπρεπε να το είχα κάνει, οπότε δικαίως με πέταξαν έξω», είπε η Μπριγκίτε Νίλσεν.

«Το καλύτερο όμως είναι ότι δύο μήνες μετά, την εκδικήθηκα που ήταν αγενής προς το πρόσωπό μου, όταν βρισκόμουν στη Νότια Γαλλία και έκανα one night stand με τον Σον Πεν (σ.σ. τότε ο Σον Πεν και η Μαντόνα ήταν παντρεμένοι)».

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR