counter

Το τρυφερό φιλί της Μαίρης Συνατσάκη στην δίδυμη αδερφή της!

Το τρυφερό φιλί της Μαίρης Συνατσάκη στην δίδυμη αδερφή της!
Το τρυφερό φιλί της Μαίρης Συνατσάκη στην δίδυμη αδερφή της!

Μπορεί να μην είναι ολόιδιες, όπως πολλά δίδυμα, ωστόσο, έχουν πολλά κοινά χαρακτηριστικά και το ίδιο ταμπεραμέντο. Ο λόγος για τις αδελφές Συνατσάκη, τη γνωστή σε όλους μας Μαίρη και την αδερφή της, Αλίκη.

Οι δυο τους είναι ιδιαίτερα δεμένες και πολύ αγαπημένες, ενώ αποτελούν η μια στήριγμα για την άλλη.

Την Κυριακή 2 Απριλίου, η Μαίρη και η Αλίκη έδωσαν το "παρών" στον 12ο Διεθνή Μαραθώνιο «ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ», όπου έτρεξαν, ενισχύοντας το Δημοτικό Βρεφοκομείο Θεσσαλονίκης «Άγιος Στυλιανός», την ΕΛΕΠΑΠ, την Πρωτοβουλία για το Παιδί και το Ελληνικό Παιδικό Χωριό στο Φίλυρο.

Μάλιστα, λίγο μετά τον τερματισμό του, η Μαίρη δημοσίευσε στα Instagram Stories της ένα βίντεο, στο οποίο δίνει ένα τρυφερό φιλή στο μάγουλο της Αλίκης.

«Η Αλίκη είναι ο άνθρωπος μου, είμαι και είναι κομμάτι μου κυριολεκτικά και μεταφορικά. Δεν υπάρχουν λόγια νομίζω να περιγράψω τη σχέση με την αδελφή μου. Είναι ένα διαφορετικό, μοναδικό είδος αγάπης και ένα ξεχωριστό δέσιμο, το οποίο είμαι σίγουρη ότι δεν θα αισθανθώ ούτε με τα παιδιά μου. Όσο μεγαλώνουμε αισθάνομαι ότι γνωριζόμαστε καλύτερα και απολαμβάνουμε από άλλη σκοπιά τη ζωή και τη μεταξύ μας σχέση», είχε δηλώσει σε παλαιότερη συνέντευξή της η παρουσιάστρια, μιλώντας για την δίδυμη αδερφή της και τη σχέση τους.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR