counter

Το τελευταίο Πάσχα του Σάκη Μπουλά με τη σύντροφο του Αλεξάνδρα Ούστα στη Μύκονο- VIDEO

Το τελευταίο Πάσχα του Σάκη Μπουλά με τη σύντροφο του Αλεξάνδρα Ούστα στη Μύκονο- VIDEO
Το τελευταίο Πάσχα του Σάκη Μπουλά με τη σύντροφο του Αλεξάνδρα Ούστα στη Μύκονο- VIDEO

Σάκης Μπουλάς - Αλεξάνδρα Ούστα

Ο χαρισματικός καλλιτέχνης Σάκης Μπουλάς έφυγε από τη ζωή τα ξημερώματα της Παρασκευής 21 Φεβρουαρίου και η είδηση του θανάτου του σκόρπισε θλίψη όχι μόνο στους συνεργάτες και τους φίλους του αλλά και σε ολόκληρη τη χώρα καθώς κάθε ένας ξεχωριστά τον αποχαιρετά με το δικό του τρόπο μέσα από τις σελίδες του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Ένα βίντεο από το τελευταίο του Πάσχα στη Μύκονο προβάλλεται από το πρωί στο διαδίκτυο.

Ο Σάκης Μπουλάς ήταν λάτρης της Μυκόνου και συχνά πυκνά επισκεπτόταν το νησί των Ανέμων για να ξεκουραστεί και να γεμίσει τις μπαταρίες του, αφού εκεί διατηρεί σπίτι ο επιστήθιος φίλος του Γιάννης Ζουγανέλης. Το video που βλέπετε είναι από το Πάσχα του 2013 που ταξίδεψε στη Μύκονο παρέα με τη σύντροφο του Αλεξάνδρα Ούστα και επισκέφθηκαν τον καλό του φίλο και συνάδελφο Γιάννη Ζουγανέλη, ο οποίος, όπως είναι γνωστό, έχει καταγωγή από το νησί.

Τελευταία φορά που ο φακός του Mykonos Live TV συνέλαβε τον Σάκη Μπουλά στην Μύκονο ήταν το Πάσχα του 2013 που είχε δίπλα του τους ανθρώπους που του στάθηκαν στις δύσκολες στιγμές και  δεν έλειψαν λεπτό από το πλευρό του. Η σύντροφος του Σάκη Μπουλά, Αλεξάνδρα Ούστα, ήταν ο άνθρωπος που βρισκόταν στο πλευρό του μέρα και νύχτα καθ' όλη την περίοδο που ο ηθοποιός έδινε μάχη με τον καρκίνο και τελικά έφυγε από την ζωή.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR