counter

Το «τελευταίο αντίο» στον Δημήτρη Ρίζο

Το «τελευταίο αντίο» στον Δημήτρη Ρίζο
Το «τελευταίο αντίο» στον Δημήτρη Ρίζο

Ο Δημήτρης Ρίζος αντιμετώπιζε σοβαρά προβλήματα υγείας και νοσηλευόταν στο νοσοκομείο Σωτηρίου όπου, τα ξημερώματα της Παρασκευής 13ης Σεπτεμβρίου, άφησε την τελευταία του πνοή.

Το μεσημέρι του Σαββάτου 14 Σεπτεμβρίου η οικογένεια του, φίλοι και συνεργάτες βρέθηκαν στον Ιερό Ναό Παμμεγίστων Ταξιαρχών Νέου Κοιμητηρίου Γλυφάδας για να του πουν το τελευταίο αντίο στον γνωστό εκδότη και δημοσιογράφο. Το «παρών» έδωσαν, μεταξύ άλλων, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Στέλιος Πέτσας και οι Αλεξανδρος Λυκουρέζος, Βάνα Μπάρμπα, Γιώργος Πολυχρονίου, Χρήστος Κοπελούζος, Αργύρης Ντινόπουλος, Σοφία Βούλτεψη, Φωτεινή Πιπιλή κ.ά.

Στη συνέχεια, μάλιστα, ο υπουργός Ανάπτυξης Άδωνις Γεωργιάδης εκφώνησε τον επικήδειο λόγο του: «Είμαστε εδώ για να αποχαιρετήσουμε έναν μεγάλο Έλληνα, τον φίλο μας τον Δημήτρη Ριζο. Όλοι εμείς που μεγαλώσαμε με τις εφημερίδες του, μεγαλώσαμε με τα κείμενα του. Όλοι εμείς που μαθαίναμε από τη δίκαιη κριτική του, έχουμε μόνο καλά να θυμόμαστε από έναν σπουδαίο άνθρωπο. Ήταν ένας κύριος με κάπα κεφάλαιο ένας μαχητής που δεν έχανε ποτέ την αξιοπρέπεια του. Ήταν εκεί για να μας στηρίζει και όχι για να τον στηρίζουμε. Εύχομαι εκ μέρους όλης της παρατάξεως θερμά συλλυπητήρια σε όλη την οικογένεια του».

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR