counter

Το "Τελευταίο Αντίο" στην κηδεία του Μιχάλη Ασλάνη

Το "Τελευταίο Αντίο" στην κηδεία του Μιχάλη Ασλάνη
Το "Τελευταίο Αντίο" στην κηδεία του Μιχάλη Ασλάνη

Συντετριμμένοι, συγγενείς, φίλοι και κυρίως η στενή οικογένεια του Μιχάλη Ασλάνη, βρέθηκαν στον Ιερό Ναό Αναστάσεως του Λαζάρου στην Χαλκίδα για να πουν το "Τελευταίο Αντίο" στον σχεδιαστή μόδας, που πέθανε την Τετάρτη τα ξημερώματα από πνευμονικό οίδημα, όπως έδειξε αρχικά η ιατροδικαστική έρευνα.

Η κηδεία του Μιχάλη Ασλάνη ξεκίνησε λίγο μετά τις 11 και εκατοντάδες κόσμου έδωσαν το παρών, για να "αποχαιρετήσουν" τον πιο γλυκό άνθρωπο.

Τραγικές φιγούρες οι αδελφές του και μετέπειτα τα ανίψια του. Οι φίλοι του με δάκρυα στα μάτια παρακολούθησαν τη νεκρώσιμη ακολουθία κατά την οποία η οικογένεια είχε ζητήσει το φέρετρο να παραμείνει ανοιχτό και υπέγραψαν στο βιβλίο συλληπητηρίων.
Από τους πρώτους που έφτασαν στην εκκλησία ήταν η Βάνα Μπάρμπα, ο Μάκης Τσέλιος, η Ρέα Τουτουντζή, η Σάσα Σταμάτη, ο Βασίλειος Κωστέτσος, ενώ και η Γωγώ Μαστροκώστα, η Κάλλι Τσιλίδου, η Ιωάννα Σουλιώτη, ο Χάρης Σιανίδης, η Εύη Αδάμ, η Αννίτα Ναθαναήλ, η Νόνη Δούνια, η Κάλι Τσιλίδου, η Άντζελα Ευρυπίδη, o Γιάννης Καζανίδης, ο Γιώργος Κουτούλιας, ο Τάκης Ζαχαράτος, ο Φιλήμονας, ο καλός του φίλος και δικηγόρος του Ανδρέας Γαβαλάς,  ήταν παρόντες στην κηδεία του Μιχάλη Ασλάνη και του ευχήθηκαν "Καλό Ταξίδι".

Η 22χρονη βαφτιστήρα του Τζούλια, στην οποία ο Μιχάλης Ασλάνης έστειλε το τελευταίο του μήνυμα, ήταν απαρηγόρητη: «Αγαπημένη μου Τζούλια. Ελπίζω να περνάτε όμορφα. Πόσο θα ήθελα να ήμουν μαζί σας το καλοκαίρι στη Δήλο, και να βλέπαμε το ηλιοβασίλεμα. Σας αγαπώ…».

Μέρος των φωτογραφιών του άρθρου είναι από το www.newsbeast.gr

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR