counter

Το "Τελευταίο Αντίο" είπε πλήθος κόσμου στην κηδεία του Νίκου Φώσκολου

Το "Τελευταίο Αντίο" είπε πλήθος κόσμου στην κηδεία του Νίκου Φώσκολου
Το "Τελευταίο Αντίο" είπε πλήθος κόσμου στην κηδεία του Νίκου Φώσκολου

Ο Έλληνας συγγραφέας, μυθιστοριογράφος, σεναριογράφος αλλά και σκηνοθέτης του κινηματογράφου και της τηλεόρασης, Νίκος Φώσκολος, έφυγε από τη ζωή το πρωί της Τετάρτης 30 Οκτωβρίου , αφήνοντας την τελευταία του πνοή σε ηλικία 88 ετών, στον “Ευαγγελισμό”.

Τη Παρασκευή 1 Νοεμβρίου, στις 14:30 το μεσημέρι, στο Κοιμητήριο της Ηλιούπολης έγινε η κηδεία του Νίκου Φώσκολου. Πλήθος κόσμου αλλά και οι αγαπημένοι του συνεργάτες και φίλοι έσπευσαν να του πουν το τελευταίο αντίο στο τελευταίο του ταξίδι.

Η οικογένεια του φανερά συντετριμμένη δεν μπορούσε να κρύψει τη θλίψη της για το χαμό του σκηνοθέτη και παρέμεινε σιωπηλή χωρίς να κάνει κάποια δήλωση στα Μ.Μ.Ε. Την λύπη τους για την απώλεια του μεγάλου σκηνοθέτη εξέφρασαν και ο Πρωθυπουργός της χώρας, Αντώνης Σαμαράς ο οποίος έστειλε στεφάνι στο κοιμητήριο της Ηλιούπολης, τιμώντας το έργο του Νίκου Φώσκολου. Στεφάνι έστειλε και ο Υπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού, Πάνος Παναγιωτόπουλος αφού ο σεναριογράφος και σκηνοθέτης είχε εργαστεί και σαν αθλητικογράφος.

Στεφάνια έστειλαν και επιφανείς επιχειρηματίες όπως ο Μίνως Ξ. Κυριακού. Ο Μίνως Ξ. Κυριακού είναι ο άνθρωπος που βράβευσε τον Νίκο Φώσκολο με την μεγαλύτερη διάκριση για την προσφορά του.

Στην νεκρώσιμη ακολουθία κατέφθασαν και συνεργάτες του Νίκου Φώσκολου που πέρασαν άπειρες ώρες σε γυρίσματα και τηλεοπτικά πλατό, όπως ο Σπύρος Μισθός ο οποίος μίλησε και στην κάμερα της εκπομπής “Μελέτησε το”, η Κάτια Δανδουλάκηο Γιώργος Βασιλείου ο οποίος συντετριμμένος θρηνεί σιωπηλά για το θάνατο του καλού του φίλου. Καθώς επίσης η Ελένη Κούρκουλα, ο Φαίδων Γεωργίτσης, ο Κώστας Σπυρόπουλος, η Ζωή Λάσκαρή, ο Νίκος Γαλανός, η σεναριογράφος Άννα Ανδριανού, η Άννα Φόνσου και πολλοί ακόμα ηθοποιοί που έπαιξαν στις καθημερινές σειρές του.  

 Δείτε το βίντεο που ακολουθεί:

 

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR