counter

Το Τατουάζ: Αποχώρησε από τη σειρά και την αποχαιρέτησε μέσω Instagram

Το Τατουάζ: Αποχώρησε από τη σειρά και την αποχαιρέτησε μέσω Instagram
Το Τατουάζ: Αποχώρησε από τη σειρά και την αποχαιρέτησε μέσω Instagram

Με μία ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram αποχαιρέτησε την επιτυχημένη σειρά του Alpha, ο Ερμογένης Σκιτίνης.

Ο Κύπριος ηθοποιός υποδυόταν τον Φίλιππο, ο οποίος δολοφονήθηκε από τον Ορφέα και συγκλόνισε όλους τους τηλεθεατές.

Ο ίδιος αποχαιρέτησε τους συντελεστές του Τατουάζ και ευχαρίστησε δημόσια για τη συνεργασία τους τον Ανδρέα Γεωργίου και τον Κούλλη Νικολάου.

Ο Ερμογένης Σκιτίνης εκτός από ηθοποιός είναι συνθέτης και τραγουδιστής και με ένα βίντεο στο οποίο τραγουδούσε άφησε πίσω του την σειρά, ετοιμάζοντας καινούργια επαγγελματικά σχέδια.

«Μια όμορφη σεζόν έφτασε στο τέλος της και θέλω να αποχαιρετήσω το Τατουαζ με μια πολύ γλυκιά ανάμνηση και με τον τρόπο που εγώ ξέρω να εκφράζομαι καλύτερα. Είμαι πολύ χαρούμενος που ήμουν μέρος σε αυτή την υπέροχη ομάδα, γνώρισα καταπληκτικούς ανθρώπους, που στη συνέχεια έγιναν πολύ καλοί φίλοι και δίπλα χαρούμενος που ήμουνα και εγώ ένα κομμάτι σε μια από τις επιτυχίες που έκαναν και όπως φαίνεται θα συνεχίσουν να κάνουν για πολλά χρόνια ακόμη. Σας ευχαριστώ για την εμπιστοσύνη και την αγάπη που μου δείξατε. Εις το επανιδείν », έγραψε στη λεζάντα που συνόδευε την ανάρτηση του.

Δείτε το παρακάτω βίντεο.

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR