counter

Το ταξίδι της Άννας Βίσση στην Κρήτη. Τι δήλωσε για τον χαμό του Μιχάλη Μενιδιάτη

Το ταξίδι της Άννας Βίσση στην Κρήτη. Τι δήλωσε για τον χαμό του Μιχάλη Μενιδιάτη
Το ταξίδι της Άννας Βίσση στην Κρήτη. Τι δήλωσε για τον χαμό του Μιχάλη Μενιδιάτη

Άννα Βίσση

Από τον Κωνσταντίνο Χαντζάκο – Αντωνάτο

Την Άννα Βίσση εντόπισε η κάμερα του Star στην Κρήτη. Η διάσημη τραγουδίστρια, το βράδυ της Τρίτης 21 Αυγούστου, παρακολούθησε τη συναυλία του Βασίλη Παπακωνσταντίνου με τον Νίκο Ζωιδάκη, στα Χανιά .

Μετά το τέλος της συναυλίας, η Άννα Βίσση δήλωσε: “ Σήμερα βρήκα ευκαιρία να δω τον Βασίλη Παπακωνσταντίνου. Γνωριζόμαστε από το 70 και κάτι, που ξεκινήσαμε μαζί. Είμαστε φίλοι από μακριά, αγαπιόμαστε. Αγαπάω πολύ τη μουσική, τα τραγούδια του και συγκινήθηκα σήμερα. Τρομερή φωνή! Μου άρεσε πολύ και ο Νίκος Ζωιδάκης. Μας έφτιαξε!”.

Η Ελληνίδα star, μίλησε για τις αναμνήσεις της απο το νησί: “Έχω γυρίσει παλιά όλη την Κρήτη. Μόλις είχα κερδίσει το βραβείο του Φεστιβάλ Θεσσαλονίκης και με είχε πάρει ο ίδιος ο Νίκος Ξυλούρης να μου κάνει πρόταση. Έζησα τα ωραιότερα μου χρόνια τότε! Γύρισα αυτό το νησί, παντού. Είχαμε πάει και στα Ανώγεια, από όπου καταγόταν”.

Η Άννα Βίσση μίλησε για τον χαμό του Μιχάλη Μενιδιάτη: “Δύο λόγια δεν φτάνουν να πεις για τον Μιχάλη. Εγώ έζησα όλη την οικογένεια, έχω δουλέψει στα μαγαζιά τους. Όταν έβγαινε στην πίστα, ήμασταν όλοι εκεί να τον ακούσουμε. Μας έβγαζε ένα παραπάνω χαμόγελο στο πρόσωπο, αυθεντικός άνθρωπος. Τους αυθεντικούς ανθρώπους, κανείς δεν τους ξεχνά ποτέ. Τα συλλυπητήρια μου στην οικογένειά του, σε όλους τους φίλους και θαυμαστές του Μιχάλη Μενιδιάτη”.

 

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR