counter

Το συγκινητικό μήνυμα του Γιώργου Κατσινόπουλου: "Πολλές φορές στην ζωή μας για να ξεπεράσουμε κάτι που μας πονάει και…"

Τον χρόνο 11 χρόνια πίσω αποφάσισε να γυρίσει ο Γιώργος Κατσινόπουλος και συγκεκριμένα στο 2008, όταν και αποφάσισε να δώσει τον πρώτο του αγώνα ΜΜΑ στην Ελλάδα.

Ο παγκόσμιος πρωταθλητής Grappling και πανευρωπαϊκός πρωταθλητής Brazilian Jiu Jitsu, θέλησε μέσω ενός video και μια συγκινητικής ανάρτησής του στο Instagram να προτρέψει τους υπολοίπους να ξεπερνούν τις δυσκολίες που τους παρουσιάζονται και να μην τα παρατούν.

Αναλυτικά η ανάρτηση του Γιώργου Κατσινόπουλου: 

«Το 2008 μετά από αγώνες σε Αμερική και Αγγλία αποφάσισα να δώσω τον πρώτο μου αγώνα MMA στην Ελλάδα. Δυο ημέρες πριν την μάχη μου, έχασα τον άνθρωπο που ρίζωσε μέσα μου τις Αρχές και το Ήθος που πρεσβεύω. Ο αγώνας διεξήχθη κανονικά. .Πολλές φορές στην ζωή μας για να ξεπεράσουμε κάτι που μας πονάει και μπορεί να μας καθηλώσει, πρέπει να κάνουμε μεγάλα άλματα και να κοιτάξουμε μόνο μπροστά! Ο άνθρωπος έχει δημιουργηθεί με τέτοιον τρόπο ώστε να ξεπερνά οποιοδήποτε εμπόδιο με την δύναμη του μυαλού του! Θωρακιζόμαστε και γινόμαστε δυνατότεροι μέσα από τέτοια μονοπάτια!!».

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR