counter

Το συγκινητικό μήνυμα του Βαλάντη μετά την εγχείρηση αφαίρεσης όγκου στο νεφρό

Το συγκινητικό μήνυμα του Βαλάντη μετά την εγχείρηση αφαίρεσης όγκου στο νεφρό
Το συγκινητικό μήνυμα του Βαλάντη μετά την εγχείρηση αφαίρεσης όγκου στο νεφρό

Πριν από λίγες ημέρες ο Βαλάντης σε μια συγκλονιστική εξομολόγηση στο Πρωινό, αποκάλυψε πως διαγνώστηκε με όγκο στον νεφρό, στις εξετάσεις που έκανε για να πάρει μέρος στο Nomads. Ο τραγουδιστής υπεβλήθη τελικά σε εγχείρηση και ευτυχώς όλα πήγαν καλά.

Ο ίδιος θέλησε μάλιστα να ενημερώσει τους διαδικτυακούς του ακολούθους για την κατάσταση της υγείας του και λίγο μετά την εγχείρηση από το κρεβάτι του νοσοκομείου, ανέβασε ένα video στο Instagram στο οποίο τον ακούμε να λέει: 

«Καλημέρα σας! Ξέρω ότι ανησυχείτε πάρα πολύ, αλλά με τον γιατρό που με εγχείρησε και τον συνεργάτη του, έχουμε πάει πάρα πολύ καλά. Θα σας τα πει ο γιατρός. Από μένα μην ανησυχείτε, είμαι πολύ καλά».

Ο γιατρός του Βαλάντη από την πλευρά του, τόνισε: 

«Ο Βαλάντης υποβλήθηκε σε μία εγχείρηση στο νεφρό. Είχε ένα τυχαίο εύρημα, ένας όγκος στον δεξιό νεφρό. Υπεβλήθη σε μερική νεφρεκτομή χωρίς τομές. Πήγε περίφημα και αύριο παίρνει εξιτήριο. Έχει θεραπευτεί πλήρως κι ευτυχώς που δεν άκουγε τους διαφόρους που του έλεγαν διάφορα».

Στη λεζάντα της ανάρτησης, ο Βαλάντης έγραψε χαρακτηριστικά: «Ευχαριστώ πολύ για τα εκατοντάδες μηνύματα συμπαράστασης που μου στείλατε! See you soon…».

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR