counter

Το συγκινητικό μήνυμα της Νίκης Λυμπεράκη για τον θάνατο του πατέρα της

Το συγκινητικό μήνυμα της Νίκης Λυμπεράκη για τον θάνατο του πατέρα της
Το συγκινητικό μήνυμα της Νίκης Λυμπεράκη για τον θάνατο του πατέρα της

Πριν από έναν περίπου μήνα η Νίκη Λυμπεράκη έχασε τον πατέρα της, Παναγιώτη. Η γνωστή δημοσιογράφος θέλησε να αποχαιρετήσει τον πολυαγαπημένο της πατέρα, με μια συγκινητική ανάρτηση που μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους στο Facebook.

Αναλυτικά η ανάρτηση της Νίκης Λυμπεράκη:

«Συμπληρώστε τα στοιχεία του θανόντος, μου λέει και σκέφτομαι πως ο θανών είναι ο μπαμπάς μου, που ήταν ψηλός και όμορφος και γλυκός άνθρωπος. Και βλάσφημος καμιά φορά, με ιδιαίτερη προτίμηση τον Άγιο Σπυρίδωνα και τον Αη Μηνά. Κι έφτιαχνε την καλύτερη μηλόπιτα και τα πιο ωραία ντολμαδάκια- ειδικά κάθε φορά που προσπαθούσε να κόψει το τσιγάρο.

Ήταν ψαράς και κηπουρός και μελισσοκόμος για το κέφι του. Κι ήταν λάτρης του ωραίου και της Λευκάδας (του ωραίου δηλαδή και πάλι). Και του χρωστάω τα μάτια μου, μια φυσική δυσανεξία στην κακότητα, τους όποιους καλούς μου τρόπους-εκείνος είναι... ήταν σαν να γεννήθηκε ευγενής- και το κενό στα μπροστινά μου δόντια.

Μα πάνω απ' όλα του χρωστάω ότι μ' έμαθε πως οι άνθρωποι είμαστε φτιαγμένοι να ζούμε ελεύθεροι. Στοιχεία θανόντος Παναγιώτης Λυμπεράκης. Ωραίος τύπος, γλυκός πατέρας, καλός άνθρωπος. 

Ένας μήνας αύριο χωρίς μπαμπά κι αυτές είναι οι πρώτες και πιθανότατα οι τελευταίες λέξεις που καταφέρνω να γράψω (αφού πρώτα ξεφτιλίστηκα μπροστά σε έναν γλυκύτατο υπάλληλο του Ειρηνοδικείου Νικαίας)».

Η αναρτηση της Νικης Λυμπερακη

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR