counter

Το σχόλιο του Νίκου Μουτσινά για την φάρσα του Άρη Καβατζίκη στο Νίκο Μάνεση – “Δεν τον ενδιαφέρει αυτό…”

 Το σχόλιο του Νίκου Μουτσινά για την φάρσα του Άρη Καβατζίκη στο Νίκο Μάνεση – “Δεν τον ενδιαφέρει αυτό…”
Το σχόλιο του Νίκου Μουτσινά για την φάρσα του Άρη Καβατζίκη στο Νίκο Μάνεση – “Δεν τον ενδιαφέρει αυτό…”

Ο Νίκος Μουτσινάς στην σημερινή του εκπομπή πρόβαλε ένα απόσπασμα από την τηλεφωνική επικοινωνία του Άρη Καβατζίκη με τον Νίκο Μάνεση.

Να θυμίσουμε ότι ο δημοσιογράφος της εκπομπής «Πάμε Δανάη» αιφνιδίασε με το τηλεφώνημά του τον παρουσιαστή και εκείνος αντέδρασε έντονα λέγοντας πως: «Βρισκόμαστε στον αέρα; Θα μου επιτρέψετε να σας πω ότι με αιφνιδιάζετε και δεν επιθυμώ να βρίσκομαι στον αέρα καμίας εκπομπής κ. Καβατζίκη. Ό,τι έχω να πω για ο,τιδήποτε, για το πολύ δυναμικό κοινό και για το λιγότερο δυναμικό κοινό, θα μου επιτρέπετε να το λέω μέσα από την εκπομπή μου. Αυτή τη στιγμή θα με ακούσετε γιατί είστε παιδί μου δημοσιογραφικά. Δεν μπορείτε να με βγάζετε στον αέρα, χωρίς την έγκρισή μου. Τούτη τη στιγμή αν ρωτήσετε τον νομικό εκπρόσωπο του Mega, αντιλαμβάνεστε ότι υποπίπτετε σε ένα ποινικό αδίκημα. Δεν επιθυμώ να μιλήσω δημοσίως. Ιδιωτικά ό,τι επιθυμείτε. Δεν επιθυμώ να είμαι στον αέρα. Σας ευχαριστώ πολύ. Δεν είμαι καθόλου στενοχωρημένος, αυτό που λέω είναι ότι κάνετε απρέπεια, με βγάζετε στον αέρα και κακώς απάντησα. Τέτοιου επιπέδου δημοσιογραφία δεν κάνω. Με διακόπτετε. Τα σέβη μου στη Δανάη, είναι συμπαθέστατη, συγχαρητήρια πηγαίνει πολύ καλά!».

Δείτε επίσης - Χαμός στο “Πάμε Δανάη”: Ο Άρης Καβατζίκης τηλεφώνησε on air στον Νίκο Μάνεση

Το σχόλιο του Νίκου Μουτσινά για την φάρσα του Άρη Καβατζίκη στο Νίκο Μάνεση

O Νίκος Μουτσινά σχολίασε το σκηνικό αυτό μέσα από την εκπομπή του εξηγώντας πως ήταν μία κακή συγκυρία.

«Τώρα και αυτό ήταν κακή συγκυρία τέλος πάντων. Και ο κύριος Μάνεσης το έχει δείξει. Μα άνθρωπος, δεν τον ενδιαφέρει αυτό το πράγμα, προφανώς δεν ήξερε και τη στήλη αυτή της εκπομπής η οποία πρέπει να σταματήσει ή θα πάτε στα δικαστήρια», είπε χαρακτηριστικά o Νίκος Μουτσινάς.

Δείτε περισσότερα στο ακόλουθο βίντεο:

 

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR