counter

Το σχόλιο της μητέρας του Πάνου Ζάρλα για την εμφάνιση της Στέλλας Μιζεράκη στην εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη

Το σχόλιο της μητέρας του Πάνου Ζάρλα για την εμφάνιση της Στέλλας Μιζεράκη στην εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη
Το σχόλιο της μητέρας του Πάνου Ζάρλα για την εμφάνιση της Στέλλας Μιζεράκη στην εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη

Την πρώτη της συνέντευξη μετά τον θάνατο του Πάνου Ζάρλα έδωσε πριν από λίγες ημέρες στην εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη, η Στέλλα Μιζεράκη.

Η πρώην σύντροφος του περσινού νικητή[η του Power of Love συγκίνησε τους πάντες με την εξομολόγησή της, με την ίδια να αναφέρει, μεταξύ άλλων για τη μέρα στιγμή που έμαθε τη θλιβερή είδηση: «Ήταν πολύ ξαφνικό και πολύ δυσάρεστο και για μένα και για άλλους ανθρώπους. Δεν μου έχει ξανατύχει να χάσω κάποιον πολύ κοντινό μου άνθρωπο και μάλιστα σε τόσο μικρή ηλικία. Εύχομαι να μην το ζήσει κανείς αυτό. Την απώλεια ενός δικού του ανθρώπου.

Ήταν πολύ ξαφνικό. Γενικά ακούμε καθημερινά ότι συμβαίνουν δυστυχήματα και δεν περιμένεις να σου τύχει εσένα. Και κάποια στιγμή συμβαίνει και αυτό. Ήταν μια βραδιά πολύ ωραία, διασκεδάζαμε. Εγώ έφυγα από το πάρτι για να πάρω τη μητέρα μου από το αεροδρόμιο που ήρθε εκείνη την ημέρα από την Κρήτη και μετά έμαθα όλο αυτό. Το είχε διοργανώσει η μητέρα του το πάρτι μαζί με κάποιες φίλες της. Ο Πάνος το υποψιαζόταν ότι μπορεί να του κάνουμε έκπληξη, μου το είχε πει. Πήγαμε στο πάρτι, διασκεδάσαμε και έγινε αυτό.

Εγώ κοιμόμουν όταν το έμαθα. Ήταν πολύ νωρίς τα ξημερώματα, δεν μπορούσα να το πιστέψω. Με πήρε η Τζούλια που ήταν συμπαίκτριά μας στο παιχνίδι και μου το είπε. Δεν μπορούσα να το πιστέψω. Πήρα έναν πολύ καλό μου φίλο και του το είπα, πήγε από εκεί να δει αν όντως ισχύει αυτό. Βρήκε τη μητέρα του και μου το επιβεβαίωσε. Προσπαθώ να αποφεύγω να το συζητάω. Δεν μου είναι τόσο ευχάριστο. Βρε παιδιά προσέξτε λίγο πως οδηγάτε. Υπάρχουν άνθρωποι που σας περιμένουν να γυρίσετε σπίτι, να ζήσετε, να κάνετε όνειρα μαζί. Έχετε και εσείς τα δικά σας όνειρα. Φροντίστε να μην τα καταστρέψετε».

Μετά τη συνέντευξη της στην εκπομπή, η Στέλλα Μιζεράκη δημοσίευσε στο Instagram μια φωτογραφία στην οποία ποζάρει στο πλατό. Σε αυτή θέλησε να κάνει το σχόλιό της και η μητέρα του Πάνου Ζάρλα, Στέλλα Νικολάου, η οποία έβαλε τέσσερις καρδούλες.

Οι σχέσεις της Στέλλας Μιζεράκη και της μητέρας του Πάνου Ζάρλα είναι όπως φαίνεται εξαιρετικές, καθώς η ξανθιά καλλονή είναι από τη πρώτη στιγμή κοντά στην οικογένεια του πρώην συντρόφου της.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR