counter

Το σχόλιο της Άννας Μαρίας Βέλλη στη φωτογραφία του Πέτρου Κωστόπουλου

Το σχόλιο της Άννας Μαρίας Βέλλη στη φωτογραφία του Πέτρου Κωστόπουλου
Το σχόλιο της Άννας Μαρίας Βέλλη στη φωτογραφία του Πέτρου Κωστόπουλου

Ένας μικρός χαμός επικρατεί τις τελευταίες ώρες στο διαδίκτυο, μετά την αποκάλυψη πως υπήρξε ένταση ανάμεσα στον Πέτρο Κωστόπουλο και την Άννα Μαρία Βέλλη κατά τη διάρκεια του διαφημιστικού διαλλείματος της εκπομπής, Όλα Λάθος.

Και ενώ διάφορα δημοσιεύματα έκαναν λόγο πως η αιτία του καβγά ήταν η θέση της καρέκλας της παρουσιάστριας, η Άννα Μαρία Βέλλη δήλωσε πως η ένταση ξεκίνησε μετά από ένα αστείο του Πέτρου Κωστόπουλου.

«Δεν ισχύουν  τα δημοσιεύματα. Δεν ωρύομαι και δε φωνάζω. Διαφωνήσαμε έντονα για κάτι που δεν είχε να κάνει με την εκπομπή. Δεν ξέρω πως βγήκε αυτό με την καρέκλα. Διαφώνησα με τον Πέτρο για κάτι με ένα αστείο που έκανα στο διάλειμμα. Ο Πέτρος μου είπε πως οι γυναίκες δεν έχουν χιούμορ. Είναι μια φράση αυτή που εμένα μου ανάβει τα μηνίγγια. Θεωρώ πως είναι αρκετά σεξιστικό ως σχόλιο. Ο Πέτρος δεν το εννοούσε έτσι. Το συζητήσαμε και όλα καλά. Τώρα ποιος είδε εμένα να τσιρίζω για την καρέκλα και να αλλάζει η καρέκλα μου. Δεν άλλαξε η καρέκλα μου. Δεν πιαστήκαμε μαλλί με μαλλί. Στο τέλος είπα μην ορκίζεσαι ότι θα τα πούμε την άλλη εβδομάδα γιατί το χιούμορ μου είναι ειρωνικό. Το είπα ειρωνικά», δήλωσε χαρακτηριστικά η Άννα Μαρία Βέλλη στη Φωλιά των Κου Κου.

Όπως είναι γνωστό, στην πρεμιέρα της εκπομπής η ίδια απουσίαζε, καθώς βρισκόταν σε ταξίδι.

Την ημέρα εκείνη ο Πέτρος Κωστόπουλος είχε ανεβάσει στο Instagram μια φωτογραφία του αγκαλιά με την Μαντώ Γαστεράτου και την Ιωάννα Τούνη και είχε γράψει: «Στο βάθος κήπος».

Η Άννα Μαρία Βέλλη είχε σχολιάσει στη συγκεκριμένη φωτογραφία, απευθυνόμενη στον παρουσιαστή: «Πέτρο μαζέψου. Δικές μου είναι».


FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR