counter

Το στοργικό φιλί της Victoria Beckham στον γιο της Brooklyn Beckham!

Το στοργικό φιλί της Victoria Beckham στον γιο της Brooklyn Beckham!
Το στοργικό φιλί της Victoria Beckham στον γιο της Brooklyn Beckham!

Μπορεί η δημόσια εικόνα της να δείχνει μια γυναίκα απόμακρη, χωρίς συναισθηματισμούς και ιδιαίτερη εκφραστικότητα αλλά οι εν λόγω φωτογραφίες της Victoria Beckham έρχονται να μας εκπλήξουν! Με τον 14χρονο γιο της Brooklyn απαθανάτισε ο φωτογραφικός φακός την 39χρονη σχεδιάστρια και μοντέλο Victoria Beckham στα βραβεία "Women of the Year 2013" που διοργανώθηκαν από το Harper’s Bazaar σε κεντρικό ξενοδοχείο του Λονδίνου -αξίζει να σημειωθεί ότι στην εν λόγω βράβευση διακρίθηκε για την συνεισφορά της στην μόδα. Στις φωτογραφίες, βέβαια, δεν ποζάρουν ουδέτερα αλλά η Victoria εκφράζει σε αυτές την τρυφερή εικόνα της μητέρας, φιλώντας στοργικά τον γιο της που την συνόδευσε στην εκδήλωση.

Είναι γεγονός ότι με τις εν λόγω φωτογραφίες μας εξέπληξε γιατί δεν μας έχει συνηθίσει σε παρόμοιες εκδηλώσεις τρυφερότητας, αλλά η περηφάνια που νιώθει για τον γιο της δεν μπόρεσε να κρυφθεί από εκείνη εύκολα.

Ο μεγαλύτερος γιος του David και της Victoria Βeckham, Brooklyn, ακολουθεί τα χνάρια του πατέρα του και διαπρέπει στα γήπεδα ως ποδοσφαιριστής. Μάλιστα όπως αναφέρουν δημοσιεύματα σε ξένα δίκτυα προπονείται με την Manchester United στο προπονητικό κέντρο της ομάδας στο Carrington.O 14χρονος είχε περάσει από δοκιμαστικά και για την Chelsea τον Ιανουάριο, ενώ έχει προπονηθεί και με την ομάδα Queens Park Rangers.

 

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR