counter

To σοβαρό πρόβλημα υγείας του πολύ γνωστού Έλληνα τραγουδιστή και η συγκινητική εξομολόγηση

To σοβαρό πρόβλημα υγείας του πολύ γνωστού Έλληνα τραγουδιστή και η συγκινητική εξομολόγηση
To σοβαρό πρόβλημα υγείας του πολύ γνωστού Έλληνα τραγουδιστή και η συγκινητική εξομολόγηση

Γιώργος Δασκαλάκης

Ο Γιώργος Δασκαλάκης φαίνεται πως ετοιμάζεται να ανέβει τον δικό του γολγοθά. Ο τραγουδιστής που ζύγιζε 267 κιλά, έπεσε στα 80 μετά από δύο σοβαρές επεμβάσεις, ετοιμάζεται να ξαπλώσει και πάλι στο χειρουργικό κρεβάτι το καλοκαίρι.

Όπως δήλωσε και στην εφημερίδα Espresso: «Αν δεν κάνω αυτή την εγχείρηση, δεν μου μένει πολύς χρόνος. Θα πάθει σηψαιμία το στομάχι μου και… καληνύχτα σας. Είναι πολύ δύσκολο χειρουργείο, αλλά σκέφτομαι θετικά. Θα το παλέψω και θα βγω νικητής. Μου το χρωστάει ο Θεός».

Ο Γιώργος Δασκαλάκης έκανε την πρώτη του εγχείρηση σε νοσοκομείο της Κρήτης, ωστόσο στην συνέχεια ταξίδεψε στη Γερμανία, με σκοπό να υποβληθεί σε διορθωτική επέμβαση αφού όπως είχε καταγγείλει και ο ίδιος στο παρελθόν μια σωρεία σημαντικών παραλείψεων του γιατρού, προκάλεσε σοβαρές επιπλοκές.

Ο τραγουδιστής υπέστη μεγάλη ταλαιπωρία και όπως λέει και  ο ίδιος: «Τα δύο τρίτα του στομαχιού μου δεν λειτουργούν καθόλου πια. Είναι νεκρά. Ως εκ τούτου, πρέπει να αφαιρεθούν και να παρακαμφθούν μαζί με κάποια μέρη του εντέρου, ώστε να μπορέσει να λειτουργήσει καλύτερα ο οργανισμός μου και να μειωθούν οι παλινδρομήσεις που με ταλαιπωρούν καθημερινά. Και στο μισό να μειωθούν θα είναι μεγάλη ανάσα για μένα. Έχω εμπιστοσύνη στην Ελληνίδα γιατρό μου στη Γερμανία. Πιστεύω ότι θα πάνε όλα καλά».

Διαβάστε επίσηςΤο ζευγάρι της ελληνικής showbiz ετοιμάζεται να κάνει το επόμενο βήμα

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR