counter

Το σεξ της συγγνώμης

Το σεξ της συγγνώμης
Το σεξ της συγγνώμης

Το σεξ της συγγνώμης

Οι γυναίκες έχουν καλύτερες σεξουαλικές επιδόσεις όταν χρησιμοποιούν το σεξ ως τρόπο για να πουν συγγνώμη στον σύντροφό τους, σύμφωνα με έρευνα του Πανεπιστήμιου του Τέξας. Οι ειδικοί εξηγούν ότι το λεγόμενο «σεξ της συγγνώμης» μπορεί να εκφράζει περισσότερο συναίσθημα, όμως ταυτόχρονα δείχνει ότι συχνά οι γυναίκες κάνουν σεξ για λάθος λόγους.

 

Κάνε σεξ, όχι μπότοξ!

 

Αυτό υποστηρίζει έρευνα από το Royal Edinburgh Hospital, σύμφωνα με την οποία τα άτομα που έχουν ενεργή σεξουαλική ζωή θεωρούνται από τους γύρω τους 7-12 χρόνια νεότερα από την πραγματική τους ηλικία. Οι ειδικοί εξηγούν πως αυτό μπορεί να οφείλεται στις ορμόνες που εκκρίνονται όταν κάνουμε σεξ, όπως τα οιστρογόνα και η τεστοστερόνη, που μεταξύ άλλων δίνουν λάμψη και ζωντάνια σε δέρμα και μαλλιά. Μπορεί όμως και να οφείλεται στο ότι τα άτομα με ενεργή σεξουαλική ζωή έχουν την τάση να προσέχουν περισσότερο την εμφάνισή τους.

 

Το 60%  των εκπροσώπων του «ισχυρού» φύλου θα έπαιρναν το αντισυλληπτικό χάπι για άνδρες… αν υπήρχε, σύμφωνα με αμερικανική έρευνα!

 

Σεξ ή αύξηση;

 

Αμερικανική έρευνα που δημοσιεύθηκε στην επιθεώρηση «The American Economic Review» αναφέρει πως το σεξ μπορεί να συνδέεται άμεσα με το συναίσθημα της ευτυχίας. Σύμφωνα μάλιστα με τους ειδικούς, αν ένας άνθρωπος αυξήσει τις ερωτικές συνευρέσεις του από μία φορά το μήνα σε μία φορά την εβδομάδα, μπορεί ν’ αποκομίσει το ίδιο αίσθημα ευτυχίας που θα του έδινε μια μηνιαία αύξηση της τάξεως των 300 ευρώ στο μισθό του!

 

Μάντεψε τι κάνει καλό στον πονοκέφαλο...

 

Ο πονοκέφαλος δεν μπορεί πλέον να αποτελεί την πιο συνηθισμένη δικαιολογία των γυναικών για να αποφύγουν το σεξ. Σύμφωνα με το Headache Clinic του Southern Illinois University, μία σεξουαλική συνεύρεση με το σύντροφό της μπορεί να θεραπεύσει τον πονοκέφαλο της γυναίκας, καθώς κατά τη διάρκειά του οργασμού αυξάνονται τα επίπεδα των ενδορφινών που με τη σειρά τους έχουν παυσίπονη επίδραση.

 

 

Ανακαλύψτε περισσότερα κάνοντας κλικ στο www.formamag.gr. 

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR