counter

Το Σαββατοκύριακο, πιθανόν να γίνει η κηδεία του αδικοχαμένου Paul Walker

Το Σαββατοκύριακο, πιθανόν να γίνει η κηδεία του αδικοχαμένου Paul Walker
Το Σαββατοκύριακο, πιθανόν να γίνει η κηδεία του αδικοχαμένου Paul Walker

Paul Walker

Η κηδεία του άτυχου Paul Walker σύμφωνα με πληροφορίες θα γίνει αυτό το Σαββατοκύριακο σε κλειστό οικογενειακό κύκλο. Καλεσμένοι θα είναι μόνο μερικοί συγγενείς και οι στενοί του συνεργάτες από το Fast n Furious, αφού ο ίδιος τους θεωρούσε οικογένεια του.Την κηδεία θα μπορούν να παρακολουθήσουν μόνο όσοι έχουν πρόσκληση ενώ για το ευρύ κοινό θα διοργανωθεί μεγάλο μνημόσυνο την επόμενη εβδομάδα.

Ο λόγος που η οικογένεια του Paul Walker θέλει να κάνει την κηδεία σε τόσο κλειστό κύκλο είναι ότι η 15χρονη κόρη του Meadow, είναι συγκλονισμένη με την απώλεια του αγαπημένου της πατέρα και θα ήταν καλό για εκείνη να νιώθει άνετα ώστε να ξεσπάσει και να θρηνήσει. Φήμες λένε ότι η κηδεία θα γίνει στο νεκροταφείο "Forest Lawn" του Hollywood -όπου, μεταξύ άλλων, έχει ταφεί και ο Michael Jackson.

Το τελευταίο "αντίο" θα σπεύσουν να πουν μόνο οι στενοί συγγενείς και οι πολύ αγαπημένοι του φίλοι που ακόμη και σήμερα δεν μπορούν να συνειδητοποιήσουν ότι ο καλός τους φίλος δεν βρίσκεται κοντά τους. Μακάρι ο τραγικός θάνατος του Paul Walker και του George Rodasνα γίνει σε όλους μας μάθημα και να μην χαθεί άλλη ανθρώπινη ψυχή από αυτοκινητιστικό δυστήχημα .

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR