counter

Το Ρέθυμνο ετοιμάζεται και για τα Χριστούγεννα!

Το Ρέθυμνο ετοιμάζεται και για τα Χριστούγεννα!
Το Ρέθυμνο ετοιμάζεται και για τα Χριστούγεννα!

Ο φετινός χειμώνας βρίσκει το Ρέθυμνο να πάλλεται σε εορταστικούς ρυθμούς και να οργανώνει το μεγαλύτερο Χριστουγεννιάτικο πάρκο των Χριστουγεννων στην Κρήτη. Στην καρδιά του ιστορικού και εμπορικού κέντρου της μοναδικής Παλιάς Πόλης του Ρεθύμνου δημιουργήθηκε ο νέος ζεστός και ατμοσφαιρικός χριστουγεννιάτικος χώρος της πόλης όπου ο Άι Βασίλης, από το νέο του μεσογειακό εργαστήρι προετοιμάζει τα παιχνίδια που θα μοιράσει και φέτος στα παιδιά του κόσμου.

«Τα νέα έφτασαν στο Ρέθυμνο!

Ο Άι Βασίλης και τα ξωτικά του, αφού έψαξαν προσεκτικά στο χάρτη, αποφάσισαν ομόφωνα πως το φετινό Εργαστήρι του Άι Βασίλη θα κατασκευαστεί στο Ρέθυμνο και θα ονομαστεί "Παιχνιδοχώρα".  

Η πλατεία των Μικρασιατών μεταμορφώθηκε  στο πιο ζεστό και φαντασμαγορικό χριστουγεννιάτικο μέρος της Κρήτης! Το ιστορικό και εμπορικό κέντρο της Παλιάς Πόλης του Ρεθύμνου  είναι ο νέος φιλόξενος χριστουγεννιάτικος προορισμός. Από το βραδάκι της 17ης Δεκεμβρίου μέχρι και τις 3 Ιανουαρίου, καθημερινά από τις 10:30 έως τις 21:00, τα ξωτικά των Χριστουγέννων και ο Άι Βασίλης εργάζονται πυρετωδώς για τις δωρεάν δραστηριότητες, τις πρωτότυπες κατασκευές και τα απολαυστικά παιχνίδια δημιουργώντας την πιο γιορτινή ατμόσφαιρα σε όλο το νησί.

Ξύλινα σπιτάκια, πολύχρωμα λαμπιόνια, εντυπωσιακά παιχνίδια, εκθέσεις, χριστουγεννιάτικες δράσεις και μελωδίες πλημμυρίσουν την πλατεία. Στο εργαστήριο,  οι μηχανές του Άι Βασίλη λειτουργούν πυρετωδώς για να φτιάξουν τα δώρα των παιδιών όλου του κόσμου. Η πλατεία θα γεμίζει καθημερινά από παιδικά γέλια και οι μικροί φίλοι θα μπορούν να επισκεφτούν το σπιτάκι με τις λιχουδιές των ξωτικών για να φτιάξουν τα δικά τους γλυκίσματα, το εργαστήρι του Άι Βασίλη για να βοηθήσουν στην κατασκευή των χριστουγεννιάτικων παιχνιδιών και το σπίτι  των παραμυθιών για να ακούσουν τις πιο  πικάντικες αφηγήσεις των ξωτικών. Στο παλετόσπιτο, τα μαγικά πινελάκια θα ζωγραφίζουν τα παιδικά προσωπάκια ενώ στο ταχυδρομείο του Άι Βασίλη κάθε παιδί θα μπορεί να γράφει και να ταχυδρομεί το δικό του γράμμα με το δικό του μοναδικό χριστουγεννιάτικο μυστικό. Εκεί, στην Παιχνιδοχώρα θα δείτε και τη μεγαλύτερη κάρτα χριστουγεννιάτικων ευχών που  σφραγίζεται από την θετική ενέργεια και την αγάπη των πιο όμορφων ευχών.

Στην Παιχνιδοχώρα του Ρεθύμνου, θα επιτρέπονται μόνο χαμόγελα κι ευχές, δυνατά γέλια και ατέλειωτα παιχνίδια, υπέροχες λιχουδιές και ζεστές αγκαλιές, ίσως και λίγες, μικρές και αθώες Χριστουγεννιάτικες ζαβολιές!!!».

η παιχνιδοχώρα

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR