counter

Το πρώτο της αγόρι ήταν Έλληνας και μιλάει για τα κρυφά φιλιά τους στο δημοτικό!

Το πρώτο της αγόρι ήταν  Έλληνας και μιλάει για τα κρυφά φιλιά τους στο δημοτικό!
Το πρώτο της αγόρι ήταν Έλληνας και μιλάει για τα κρυφά φιλιά τους στο δημοτικό!

Jennifer Aniston_Love

Aπό την Πέπη Τυλιγάδη

Η Jennifer Aniston μπορεί να είχε σχέση με διάσημα αστέρια του Hollywood, όπως τον Brad Pitt και τον John Mayer, στο δημοτικό όμως o παιδικός της έρωτας ήταν Έλληνας και το όνομά του είναι Adonis Tsilimparis.

Ο έλληνας φίλος της μίλησε πρώτη φορά για το παιδικό ειδύλλιο που είχε με την χολιγουντιανή ηθοποιό. Μπορεί να πέρασαν 30 χρόνια από τότε, όμως τα φιλιά τους είναι ακόμα πρόσφατα στη μνήμη του. Για να αποδείξει μάλιστα πόσο σημαντική ήταν για εκείνον, έχει ακόμα κρατήσει την κάρτα ,που του είχε δώσει η 43χρονη ηθοποιός την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου. Στην κάρτα που του έφτιαξε, η Jennifer σε ηλικία 12 ετών του έγραψε: "Αγαπητέ Αντώνη, Με αγάπη και φιλία πάντα" και υπέγραψε ως Jennifer A.

Tώρα, ο Adonis Tsilimparis που εργάζεται στο περιοδικό "New Yorker", αποκάλυψε στην "New York Daily News" ότι όσο έβγαιναν, πήγαιναν στην πίσω αυλή του σχολείου και φιλιόντουσαν. "Ήταν πολύ ανοιχτή και πολύ γλυκιά. Ήταν αξιαγάπητη και είχε μεγάλη καρδιά".

Ο Adonis Tsilimparis σε φωτογραφία από την εποχή που πήγαινε στο γυμνάσιο.
Jennifer Aniston_Love
Όταν ρωτήθηκε πόσο προχώρησε το ειδύλλιό τους, είπε ότι η σχέση τους περιορίστηκε σε μερικά φιλιά. "Προσπάθησα να το προχωρήσουμε, αλλά εκείνη δεν με άφηνε. Το μόνο που κάναμε ήταν να πηγαίνουμε το μεσημέρι κάπου που να μη μας βλέπουν, για να φιληθούμε".

Αν και ο Tsilimparis δεν μπορούσε να θυμηθεί σε ποια ηλικία χώρισαν, ο συμμαθητής τους, Tom Friedner που είχε και εκείνος ένα μικρό φλερτ με τη star, επεσήμανε ότι ο Adonis ήταν εκείνος που τελείωσε την σχέση τους.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR