counter

Το πρώτο μπάνιο της Φαίης Σκορδά! Δείτε φωτογραφίες

Το πρώτο μπάνιο της Φαίης Σκορδά! Δείτε φωτογραφίες
Το πρώτο μπάνιο της Φαίης Σκορδά! Δείτε φωτογραφίες

Φαίη Σκορδά

Το πρώτο της μπάνιο στα βραχάκια της Βουλιαγμένης έκανε το Σαββατοκύριακο η Φαίη Σκορδά και δημοσίευσε τις φωτογραφίες στο προσωπικό της site www.faysbook.gr.

Στο ρόλο του φωτογράφου ήταν ο σύζυγός της Γιώργος Λιάγκας ο οποίος αν και χειμερινός κολυμβητής, δεν έχει καταφέρει έως τώρα να πείσει τη σύζυγό του να βουτήξει από νωρίς στη θάλασσα.

Βέβαια η Φαίη βουτάει σε πισίνα, μαζί με το γιο της Γιάννη που έχει ξεκινήσει κολυμβητήριο. Μαμά και γιος κάνουν μαζί μπάνιο σε πισίνα κολυμβητηρίου των νοτίων προαστίων, αφού ο Γιαννάκης είναι ακόμη μικρός και δεν μπορεί να μπει σε group για παιδάκια που κολυμπούν μόνα τους. Άλλωστε αυτό είναι που απολαμβάνει και η Φαίη... τις στιγμές που ακόμη ο γιος της την έχει ανάγκη, γιατί γνωρίζει καλά πώς μεγαλώνοντας θα αυτονομηθεί και θα προτιμά να παίζει με τους φίλους του παρά με τη μαμά του.

Παρά τις ζέστες του Μαϊου, η Φαίη μόλις τώρα στα τέλη του μήνα, τόλμησε να βουτήξει στη θάλασσα και επειδή είχαν μαζί τους και τον γιο τους που δεν έβγαινε από το νερό, επέλεξαν να κάνουν το μπάνιο τους σε απόμερα βραχάκια της Βουλιαγμένης.

Παρακινδυνευμένη η βουτιά της αφού σε πολύ κοντινή απόσταση υπήρχαν βράχια, αλλά παρότι φαινομενικά τα νερά φαίνονται ρηχά, είχε το περιθώριο για μία οριζόντια βουτιά.

Το κορμί της, απλά... χωρίς λόγια!

Φαίη Σκορδά  

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR