counter

"Το Πρωινό": Κακός χαμός στον αέρα για την βράβευση Ρουβά με απίστευτες ατάκες!

"Το Πρωινό": Κακός χαμός στον αέρα για την βράβευση Ρουβά με απίστευτες ατάκες!
"Το Πρωινό": Κακός χαμός στον αέρα για την βράβευση Ρουβά με απίστευτες ατάκες!

Διαβάτη Ρουβάς

Δεν είχαν τέλος οι ατάκες στο «Πρωινό» για την διένεξη Χρυσούλας Διαβάτη και Σάκη Ρουβά στα βραβεία «Κάρολος Κουν» στο Μέγαρο Μουσικής τη Δευτέρα 8 Δεκεμβρίου. 

Για την ιστορία, ένας από τους υποψήφιους για βράβευση ήταν ο Σάκης Ρουβάς, με αφορμή την ερμηνεία του στις «Βάκχες» σε σκηνοθεσία του Δημήτρη Λιγνάδη.

Νωρίτερα, όμως, κλήθηκε να ανέβει στη σκηνή η Χρυσούλα Διαβάτη, προκειμένου να παραλάβει την Τιμητική Διάκριση Διεθνούς Ρεπερτορίου που της απονεμήθηκε, για τον ρόλο της στην επιτυχημένη παράσταση «Δύο γυναίκες χορεύουν». Η ηθοποιός αρνήθηκε να το παραλάβει, λέγοντας ότι «Πάντα στις γριές έδιναν μια τιμητική διάκριση για την πορεία του. Ήρθανε για να μας σώσουν και έβαλαν σε ένα σακί τα πάντα. Τώρα stars, μίμοι, διασκεδαστές, μανεκέν, ωραίοι, ωραίες, ένα συρφετός ολόκληρος έχουν ονομαστεί ηθοποιοί. Θα έπρεπε να υπάρχει μια αστυνομία θεάτρου. Επιτρέψτε μου να μην δεχτώ την τιμητική διάκριση». Στη συνέχεια, ανέβηκε στη σκηνή ο Σάκης Ρουβάς για να παραλάβει το βραβείο του δηλώνοντας: «Έχω επιλέξει να εξελίσσομαι μέσα από τη μουσική και το θέατρο. Η ψυχή και η καρδιά των ανθρώπων δεν χρειάζεται διπλώματα.

Καμιά αστυνομία δεν πρόκειται να με σταματήσει να ονειρεύομαι και να πραγματοποιώ τα όνειρά μου».

Στο «Πρωινό» υποστηρικτικοί προς την βράβευση του Σάκη Ρουβά ήταν τόσο ο Γιώργος Λιάγκας όσο και η Φαίη Σκορδά, με τον Άρη Καβατζίκη να βρίσκεται στον αντίποδα λέγοντας ότι οι υποκριτικές του ικανότητες δεν είναι τέτοιες που θα έπρεπε να του εξασφαλίσουν ένα βραβείο υποκριτικής.

Οι τόνοι ανέβηκαν και οι εκατέρωθεν δηλώσεις μεταξύ των συμμετεχόντων στο πάνελ της εκπομπής δεν είχαν τέλος.

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR