counter

Το πρώην ζευγάρι προχώρησε! Μετά τη Νίνα Λοτσάρη και ο Κωνσταντίνος Σκορδάλης με νέα σύντροφο (Φωτογραφίες)

Το πρώην ζευγάρι προχώρησε! Μετά τη Νίνα Λοτσάρη και ο Κωνσταντίνος Σκορδάλης με νέα σύντροφο (Φωτογραφίες)
Το πρώην ζευγάρι προχώρησε! Μετά τη Νίνα Λοτσάρη και ο Κωνσταντίνος Σκορδάλης με νέα σύντροφο (Φωτογραφίες)

Η είδηση της σχέσης της Νίνας Λοτσάρη με τον 23χρονο ποδοσφαιριστή Σπύρο Μπράτο, μετά τον χωρισμό της απο τον πρώην άντρα της Κωνσταντίνο Σκορδάλη, κυκλοφόρησε μέσα στο καλοκαίρι. Οι φωτογραφίες τους να ανταλλάσσουν φιλιά και αγκαλιές στην Κέρκυρα έκαναν το γύρο των περιοδικών, αποδεικνύοντας ότι η όμορφη ηθοποιός και τραγουδίστρια έχει προχωρήσει στη ζωή της.

Μετά από τρεις μήνες σχέσης μάλιστα, ο κερκυραίος αθλητής εγκατέλειψε την ιδιαίτερη πατρίδα του και μετακόμισε τον Σεπτέμβριο στην Αθήνα για να είναι μαζί της. Σύμφωνα με το άρθρο της Μαρίας Λεμονιά για την εφημερίδα "Πρώτο Θέμα", το ζευγάρι σκέφτεται σοβαρά το ενδεχόμενο της συγκατοίκησης. Προς το παρόν και σύμφωνα με το δημοσίευμα ο Σπύρος Μπράτος φιλοξενείται στην Αθήνα στο σπίτι κοντινού του φίλου. Πρόσφατα ο φωτογραφικός φακός εντόπισε το ερωτευμένο ζευγάρι σε βραδινή έξοδο στο Θησείο.

Ευχάριστα νέα, όμως, διαβάσαμε στην εφημερίδα και για τον πρώην σύζυγο της Νίνας Λοτσάρη, Κωνσταντίνο Σκορδάλη. Ο φωτογραφικός φακός του "ΘΕΜΑ people" τον συνέλαβε να απολαμβάνει δείπνο σε εστιατόριο των Αμπελοκήπων, συνοδευόμενος από μια εντυπωσιακή γυναίκα. Η ταυτότητά της έγινε γρήγορα γνωστή, αφού εργάζεται χρόνια στον χώρο των ΜΜΕ. Η Μαργαρίτα Ξένου είναι δημοσιογράφος και μέχρις πρότινος εργαζόταν σε γνωστό ιντερνετικό site. Πλέον δουλεύει στην εβδομαδιαία εφημερίδα Athens News. Οι πηγές ανέφεραν για τη σχέση τους: "Είναι εδώ και αρκετούς μήνες κάτι περισσότερο από φίλοι. Η σχέση τους μπορεί να ξεκίνησε ως φιλική, εξελίχτηκε όμως διαφορετικά".

Μπορεί οι δύο πρώην σύντροφοί να αφήνουν πίσω τους το κοινό τους παρελθόν, όμως, "αποτελεί κοινή συμφωνία, ανεξαρτήτως από το τι κάνουν στην προσωπική τους ζωή, τα παιδιά τους να έχουν πάντα τον πρώτο ρόλο", όπως υποστηρίζουν κοινοί τους φίλοι.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR