counter

Το πρώην "κακό παιδί" Robbie Williams αποκάλυψε στον Νίκο Αλιάγα: "Όταν γεννήθηκε η κόρη μου ένιωσα σαν βασιλιάς"!

Το πρώην "κακό παιδί" Robbie Williams αποκάλυψε στον Νίκο Αλιάγα: "Όταν γεννήθηκε η κόρη μου ένιωσα σαν βασιλιάς"!
Το πρώην "κακό παιδί" Robbie Williams αποκάλυψε στον Νίκο Αλιάγα: "Όταν γεννήθηκε η κόρη μου ένιωσα σαν βασιλιάς"!

Williams_Aliagas

Aπό την Πέπη Τυλιγάδη

Η γέννηση της κόρης του και το πολυαναμενόμενο μουσικό comeback του καθιστούν τον Robbie Williams έναν από τους πιο περιζήτητους συνομιλητές για κάθε δημοσιογράφο. Τελικά την επιτυχία να τον έχει στην εκπομπή του είχε ο έλληνας δημοσιογράφος της Γαλλίας, Νίκος Αλιάγας που κατάφερε να του εκμαιεύσει όχι μόνο πληροφορίες για τα πρώτα χρόνια της καριέρας του, αλλά και τα πρωτόγνωρα συναισθήματά που βίωσε ο star όταν έγινε για πρώτη φορά μπαμπάς. H συνέντευξη προβλήθηκε το Σάββατο 10 Νοεμβρίου στην εκπομπή του δημοσιογράφου " 50 Μinutes Inside" και ξεκίνησε με μια αναδρομή στα πρώτα χρόνια της καριέρας του.

O βρετανός pop star γνώρισε την δόξα ως μέλος του πολύ επιτυχημένου boyband "Take That". Από την πρώτη στιγμή συστήθηκε ως το αστείο, αλλά άτακτο παιδί, που λατρεύει τις καταχρήσεις και την παρέα... πολλών ωραίων γυναικών.  "Από μικρός ήθελα να είmαι στην τηλεόραση», είπε στον Νίκο Αλιάγα."Έφτασα πράγματι στην κορυφή ως μέλος μιας επιτυχημένης μπάντας. Θυμάμαι, όμως, πως εκείνη την εποχή δεν είχα σχέδιο. Ζούσα τις ημέρες όπως έρχονταν. Ήμουν νέος, έπινα, κοιμόμουν, διασκέδαζα". 

Μετά την αποχώρησή του από το συγκρότημα ο Robbie κυνήγησε την solo καριέρα, παρέμεινε βεβαίως το άτακτο παιδί που γνωρίσαμε, αλλά είχε βρει την μουσική του ταυτότητα. Τα προσωπικά albums που κυκλοφόρησε κατέκτησαν τα ευρωπαϊκά charts, έβγαλαν δεκάδες hits και η απίστευτη επιτυχία του μεταφράστηκε σε συναυλίες με εκατοντάδες χιλιάδες θεατές.

Τα χρόνια της πρόκλησης και οι υπερβολές ανήκουν πλέον στο παρελθόν. Ο Robbie Williams μετά από πολλές ερωτικές συντρόφους, γνωρίζει την Ayda Field. Προς έκπληξη όλων αποφασίζει να νοικοκυρευτεί και για πρώτη φορά βλέπουμε την πιο ευαίσθητη πλευρά του. Στις 18 Αυγούστου ο τραγουδιστής και η σύζυγός του, Ayda Field καλωσόρισαν την κόρη τους, Theodora Rose.

Ο Robbie περιέγραψε στον Νίκο Αλιάγα τα συναισθήματά του, τη στιγμή που γεννήθηκε η κόρη του: "Φτάσαμε στην αίθουσα τοκετού και εκεί υπήρχε  μια μάσκα οξυγόνου" . Γελώντας, ομολόγησε ότι την χρησιμοποίησε για να μην λιποθυμήσει! "Όταν μου έδωσαν την Theodora Rose αγκαλιά αισθάνθηκα τόσο δυνατός. Την πήρα  αγκαλιά μου, πήγα στο παράθυρο και της έλεγα: 'Κοίτα, Θεοδώρα Rose. Κοίτα έξω'. Ήταν μια στιγμή που θυμάμαι τόσο καθαρά. Υπήρχαν άνθρωποι έξω, οι περαστικοί από το απέναντι ζαχαροπλαστείο και εγώ ένιωθα βασιλιάς του κόσμου ", περιέγραψε ο pop star συγκινημένος.

Ο Robbie Williams μετά από παρότρυνση του Νίκου Αλιάγα μίλησε στη γαλλική γλώσσα και αναφέρθηκε στο τελευταίο του album, "Take The Crown", από το οποίο έχει ήδη ξεχωρίσει το "Candy". "Το album αναφέρεται στα όμορφα κορίτσια που θέλουν να διασκεδάσουν και που ζουν τη ζωή τους όπως ακριβώς τη θέλουν", σχολίασε ο ίδιος για τη νέα του δουλειά.

Ακούστε απόσπασμα από την απολαυστική συνέντευξη εδώ.
Williams_Aliagas

 

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR