counter

Το πλουσιότερο μωρό έγινε χθες ενός έτους! Δείτε το φωτογραφικό άλμπουμ

Το πλουσιότερο μωρό έγινε χθες ενός έτους! Δείτε το φωτογραφικό άλμπουμ
Το πλουσιότερο μωρό έγινε χθες ενός έτους! Δείτε το φωτογραφικό άλμπουμ

Aπό την Πέπη Τυλιγάδη

O μπαμπάς, Jay Z είναι o πιο επιτυχημένος ράπερ της Νέας Υόρκης, ιδιοκτήτης της όμαδας μπάσκετ των Νικς, σχεδιαστής της δικής του σειράς ρούχων και ιδιοκτήτης της πολύ επιτυχημένης δισκογραφικής εταιρίας "Roc Nation". H μαμά Βeyonce είναι κάτοχος 16 βραβείων Γκράμι με εκατομμύρια πωλήσεις cd's και ακόμη τόσους φανατικούς θαυμαστές παγκοσμίως. Το μωρό του πιο πλούσιου και επιτυχημένου ζευγαριού της μουσικής βιομηχανίας ήταν διάσημο πολύ πριν γεννηθεί. Από την στιγμή που γεννήθηκε έγινε και το πιο καλομαθημένο και τυχερό μωρό του κόσμου, αφού οι διάσημοι γονείς του παρέχουν ακόμη και την πιο προκλητική πολυτέλεια, ακόμα κι αν η Blue Ivy δεν μπορεί να την εκτιμήσει ακόμα.

Η ενός έτους σήμερα, Blue Ivy κάνει διακοπές σε υπεπολυτελή γιοτ, έχει το δικό της δωμάτιο στο γήπεδο των Νικς, και το όνομα της είναι νομικά κατοχυρωμένο brand για διάφορα προϊόντα (ο μπαμπάς Jay Z το κατοχύρωσε αμέσως μόλις γεννήθηκε).

Μπορεί οι διάσημοι γονείς της να την κρατούν μακριά από τα φλας των φωτογράφων, όμως, δεν θα μπορούσαν να μην μας την δείξουν έστω και ελάχιστες φορές μέσα στο χρόνο που πέρασε σε διάφορα τρυφερά στιγμιότυπα.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR