counter

"Το πιο ακραίο που έχει γραφτεί είναι ότι είμαι ζευγάρι με την Ηλιάνα Παπαγεωργίου"

"Το πιο ακραίο που έχει γραφτεί είναι ότι είμαι ζευγάρι με την Ηλιάνα Παπαγεωργίου"
"Το πιο ακραίο που έχει γραφτεί είναι ότι είμαι ζευγάρι με την Ηλιάνα Παπαγεωργίου"

Στην κάμερα της εκπομπής «Mega Καλημέρα» παραχώρησε συνέντευξη ο Δημήτρης Μοθωναίος. Ο γνωστός ηθοποιός μίλησε τις σπουδές του στη Νομική, την απόφασή του να ασχοληθεί με την στην υποκριτική, αλλά και τη σεξουαλική κακοποίηση που υπέστη.

Παράλληλα αποκάλυψε πως το πιο ακραίο που έχει γραφτεί για τον ίδιο ήταν πως είναι ζευγάρι με την Ηλιάνα Παπαγεωργίου.

«Ήμουν πολύ καλός μαθητής στο σχολείο και πέρασα στην Νομική. Είχα συμφοιτήτρια την Νάντια Κοντογεώργη και έδωσα κι εγώ. Ο πατέρας μου ενθουσιάστηκε όταν είπα ότι αφήνω την Νομική για την υποκριτική, γιατί είχε προσπαθήσει και ο ίδιος να ασχοληθεί με το θέατρο. Η μητέρα μου στην αρχή όχι ιδιαίτερα» είπε αρχικά ο Δημήτρης Μοθωναίος, ο οποίος στη συνέχεια συμπλήρωσε: «Είμαστε πολύ φίλοι με την Τόνια Σωτηροπούλου, μου έχει συστήσει και τον ατζέντη της στην Αθήνα. Το πιο ακραίο που έχει γραφτεί για εμένα είναι ότι είμαι ζευγάρι με την Ηλιάνα Παπαγεωργίου».

Κατόπιν αποκάλυψε: «Το 2009 στα 26 είχα ένα σοβαρό τροχαίο. Με πήρε τηλέφωνο η Ρέινα Εσκενάζυ να κάνω έναν ανάπηρο, της είπα όχι και μετά από μια εβδομάδα  είχα σοβαρό ατύχημα. Την πήρα και της είπα, είμαι έτοιμος. Ήμουν πεζός και με πάτησε αυτοκίνητο, με παρέσυρε».

Σχετικά με την εξομολόγηση για τη σεξουαλική κακοποίηση που υπέστη, ο Δημήτρης Μοθωναίος σχολίασε: «Κάποια τραύματα (σεξουαλική κακοποίηση) δεν μπορείς να τα ξεπεράσεις, αυτό που συνέβη είναι ότι διαπέρασα αυτό το τούνελ. Το επεξεργαζόμουν στην ψυχοθεραπεία και το είχα συζητήσει με κοντινούς ανθρώπους. Εγώ τους έχω συγχωρήσει όλους, δεν σημαίνει ότι ξεχνάς τι έχει συμβεί. Ένας που κάνει κάτι τέτοιο σε ένα μικρό παιδί, δεν θα πει “πω πω Θεέ μου τι έκανα” μετά από μια συνέντευξη».

Δείτε όλα όσα είπε ο ηθοποιός στο ακόλουθο βίντεο:

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR