counter

Το πάρτι του Dancing With The Stars 4! (Φωτογραφίες)

Το πάρτι του Dancing With The Stars 4! (Φωτογραφίες)
Το πάρτι του Dancing With The Stars 4! (Φωτογραφίες)

Το DWTS 4 στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία και για ακόμη μια φορά κατάφερε να χαρίσει Κυριακάτικα βράδια γεμάτα λάμψη, χορό, όμορφες παρουσίες και εντυπωσιακές χορευτικές φιγούρες. Η γιορτή του χορού τελείωσε και νικητής του φετινού DWTS4 αναδείχθηκε ο Ησαΐας Ματιάμπα και η παρτενέρ του Μαρία Αντιμισάρη.

Τη λήξη του φαντασμαγορικού show χορού του Αντ1 γιόρτασαν οι ιθύνοντες του καναλιού, οι celebrities που συμμετείχαν στο show αλλά και όσοι εργάστηκαν πίσω από τις κάμερες για να φέρουν εις πέρας τη συγκεκριμένη παραγωγή. Το ραντεβού ήταν για τις 22:00 το βράδυ στο γνωστό στέκι Li - Li Shu και ο φωτογραφικός φακός ήταν εκεί για να απαθανατίσει τη λαμπερή αυτή βραδιά.

Την παράσταση έκλεψαν οι γυναικείες παρουσίες όπως αυτή της παρουσιάστριας του DWTS4, Δούκισσας Νομικού και της Ντορέττας Παπαδημητρίου που ανέλαβε το φετινό backstage. Η Δούκισσα Νομικού έκοψε την ανάσα με τη μακριά μαύρη φούστα της που είχε και ένα βαθύ σκίσιμο. Το outfit της ολοκλήρωσε το συντηρητικό top της από δαντέλα το οποίο όμως αναδείκνυε άψογα το μπούστο της.

Η Ντορέττα Παπαδημητρίου από την άλλη επέλεξε μια nude ολόσωμη φόρμα και εντυπωσίασε καθώς το καλογυμνασμένο της κορμί τράβηξε τα βλέμματα όλων. Εντυπωσιακές ήταν και η Κλέλια Πανταζή με την Κατερίνα Στικούδη οι οποίες φόρεσαν την ίδια φούστα και σύμφωνα με πληροφορίες δεν αντάλλαξαν ούτε ματιά.

Το “παρών” στο πάρτι έδωσαν ο κριτής και Διευθυντής προγράμματος του ΑΝΤ1, Γιάννης Λάτσιος, η Διευθύντρια επικοινωνίας και Δημοσίων Σχέσεων του ΑΝΤ1, Κατερίνα Γκαγκάκη, ο νικητής Ησαΐας Ματιάμπα, ο Άλεξ Κάβδας, ο Λάκης Γαβαλάς, η Μαίρη Συνατσάκη με το Μύρωνα Στρατή, η Βίκυ Χατζηβασιλείου, ο Σάκης Αρσενίου, η Ελένη Χατζίδου και πολλοί άλλοι επώνυμοι.

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR