counter

Το παράπονο της Μαστροκώστα: "Το παιδί μου δεν το έζησα μωρό. Θα δείξει αν θα κάνω άλλο παιδί"

Το παράπονο της Μαστροκώστα: "Το παιδί μου δεν το έζησα μωρό. Θα δείξει αν θα κάνω άλλο παιδί"
Το παράπονο της Μαστροκώστα: "Το παιδί μου δεν το έζησα μωρό. Θα δείξει αν θα κάνω άλλο παιδί"

Γωγώ Μαστροκώστα

Συνέντευξη στο περιοδικό «People» και στην δημοσιογράφο Σόνια Καζόνι παραχώρησε η Γωγώ Μαστροκώστα και μίλησε για την οικογένεια της, την μεγάλη περιπέτεια της υγείας της αλλά και για την επιθυμία της να ξαναζήσει την μητρότητα. Μεταξύ αλλων, η Γωγώ Μαστροκώστα αναφέρθηκε και στο γεγονός ότι λόγω της ασθένειας της δεν μπόρεσε να ζήσει έτσι όπως η ίδια θα ήθελε τα πρώτα χρόνια της κόρης της Βικτώριας.

Το πρόβλημα υγείας, το οποίο κλήθηκε να αντιμετωπίσει αμέσως μετά την γέννηση της Βικτώριας, είχε ένα διάστημα αποκατάστασης που δεν της επέτρεπε να μείνει ξανά έγκυος, όμως, πλέον, όπως εξηγει η Γωγώ Μαστροκώστα, μπορεί η επιθυμία τους να γίνει πραγματικότητα. «Με τον Τραϊανό ονειρεύομασταν να κάνουμε μεγάλη οικογένεια. Είμαι τώρα σε μια φάση που θα δείξει αν θα μπορέσω να κάνω άλλο παιδί, αλλά εύχομαι να συμβεί» λέει χαμογελώντας.

Πόσο επηρέασε η περιέτεια της υγείας της αυτό το τόσο πηγαίο χαμόγελο της; «Δεν είμαι άνθρωπος που κλαίγομαι. Δεν με έχει δει κανείς στο σπίτι μου να κλαφτώ, ούτε ο άνδρας μου ούτε η μάνα μου. Απεχθάνομαι τους ανθρώπους που κλαίγονται, δεν το μπορώ καθόλου. Το μόνο που με σταναχωρεί, και το συνειδητοποιώ τώρα που η Βικτώρια μεγάλωσε, είναι κάτι που το σκέφτομαι όταν βλέπω μαμάδες με τα μωράκια τους. Εγώ το έχασα αυτό το κομμάτι. Το παιδί μου δεν το έζησα μωρό, με την έννοια πως δεν το ευχαριστήθηκα. Μπορεί να ήμουν εκεί, αλλά δεν ήμουν κιόλας.Το μυαλό μου δεν ήταν εκεί, δυστυχώς». Πολλές φορές, όταν κάποιος περνά μια σοβαρή περιπέτεια-πόσο μάλλον υγείας-, αυτό αλλάζει την κοσμοθεωρία και τις προτεραιότητες του, αλλά η Γωγώ, με την εντυπωσιακά συγκροτημένη σκέψη, έχει μια διαφορετική τοποθέτηση απέναντι σε αυτό.  «Είμαι ένας άνθρωπος που είχε πάντα σωστές προτεραιτότητες. Δεν το είχα χάσει ποτέ, έτσι πραγματικά, δεν άλλαξε τίποτα. Τα ίδια πράγματα που ήταν σημαντικά στην ζωή μου, τα ίδια είναι και τώρα. Δεν έδινα ποτέ σημασία στην επιφάνεια, ανέκαθεν με ενδιέφερε η ουσία».

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR