counter

Το παντρεμένο ζευγάρι της ελληνικής showbiz ξεκίνησε μαθήματα Γερμανικών

Το παντρεμένο ζευγάρι της ελληνικής showbiz ξεκίνησε μαθήματα Γερμανικών
Το παντρεμένο ζευγάρι της ελληνικής showbiz ξεκίνησε μαθήματα Γερμανικών

Χειλάκης - Μαξίμου: Φωτογραφήθηκαν για εβδομαδιαίο περιοδικό

Συνέντευξη στο ΟΚ! και τη Ναταλία Αργυράκη παραχώρησαν ο Αιμίλιος Χειλάκης και η Αθηνά Μαξίμου και μεταξύ άλλων μίλησαν για την καθημερινότητά τους ως ζευγάρι.

∆ιάβαζα ότι κάποια στιγµή είχατε ξεκινήσει µαζί µαθήµατα γερµανικών.

Αθηνά: ∆υστυχώς, τα σταµατήσαµε.

Αιµίλιος: ∆εν προλαβαίναµε. Κάναµε πριν από τέσσερα χρόνια που είχαµε χρόνο. Κάναµε περίπου 30 µαθήµατα. ∆εν φτάσαµε σε κανένα επίπεδο. Μπήκαµε σε µια λογική της γλώσσας. Ξέρεις, τίποτα δεν µας χωρίζει µε κανέναν. Είµαστε κοινά παιδιά της αρχαίας ελληνικής σκέψης. Τα έχουµε διδαχτεί, το ίδιο οι Γερµανοί, το ίδιο και οι Έλληνες. Εµάς βέβαια µας έχει βασανίσει η αρχαιολατρεία και η πατριδολατρεία µας.

Αθηνά: Όποτε έχουµε χρόνο, πηγαίνουµε στο Βερολίνο και βλέπουµε παραστάσεις. Μπορεί να µην καταλαβαίνουµε τίποτα, αλλά µας αρέσει πάρα πολύ αυτή η αισθητική. Σου µιλούν µε έναν πολύ προσωπικό λόγο εκεί οι ηθοποιοί. Μας είχε ιντριγκάρει αυτό και έτσι ξεκινήσαµε τα µαθήµατα. Αλλά έµεινε όνειρο, όπως και πολλά άλλα. (Γελάει.) Για παράδειγµα, πέρσι, τέτοια εποχή, είχα πάθει εµµονή και έλεγα του Αιµίλιου: «Θέλω να µάθω τσέλο. Να πάρουµε ένα τσέλο!». Λόγω χρόνου, δεν µπόρεσα να το κάνω.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR