counter

To Παλάτι αποκάλυψε ποιοι είναι οι διάδοχοι της βασίλισσας Ελισάβετ

To Παλάτι αποκάλυψε ποιοι είναι οι διάδοχοι της βασίλισσας Ελισάβετ
To Παλάτι αποκάλυψε ποιοι είναι οι διάδοχοι της βασίλισσας Ελισάβετ

Τέλος στις φήμες και τα σενάρια γύρω από τα πρόσωπα που θα διαδεχθούν τη βασίλισσα Ελισάβετ στον θρόνο όταν έρθει η ώρα, έβαλε το Παλάτι και η ίδια η 93χρονη Ελισάβετ με μια φωτογραφία. «Για να σηματοδοτήσουμε την αρχή μιας νέας δεκαετίας, δίνουμε στη δημοσιότητα ένα πορτρέτο της αυτού μεγαλειότητας, της βασίλισσας και των διαδόχων της, πρίγκιπα της Ουαλίας, Δούκα του Κέιμπριτζ και πρίγκιπα Τζορτζ. Το πορτρέτο απαθανάτισε ο Ranald Mackechnie στην αίθουσα του θρόνου στο παλάτι του Μπάκιγχαμ», αναφέρεται στη λεζάντα που συνόδευσε τη φωτογραφία η οποία δημοσιεύθηκε στον επίσημο λογαριασμό της βασιλικής οικογένειας στο instageram..

Με αυτή την κίνηση η βασίλισσα Ελισάβετ φαίνεται να έθεσε οριστικά εκτός κάδρου διαδοχής τον πρίγκιπα Χάρι και τη Μέγκαν Μαρκλ

Κατά πολλούς στη Βρετανία το προσεχές διάστημα αναμένονται εξελίξεις που δεν περιλαμβάνουν τον πρίγκιπα Χάρι και τη σύζυγο του, Δούκισσα του Σάσεξ, οι οποίοι παρά τις οδηγίες επέλεξαν να περάσουν τις γιορτές των Χριστουγέννων, μακριά από το Παλάτι και τη Βασίλισσα.

Δείτε παρακάτω την εν λόγω φωτογραφία

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR