counter

Το παιδί, οι πλαστικές επεμβάσεις και η ανάγκη για επιβεβαίωση!

Το παιδί, οι πλαστικές επεμβάσεις και η ανάγκη για επιβεβαίωση!
Το παιδί, οι πλαστικές επεμβάσεις και η ανάγκη για επιβεβαίωση!

ΖΕΤΑ ΜΑΚΡΥΠΟΥΛΙΑ

Η Ζέτα Μακρυπούλια έδωσε συνέντευξη στο περιοδικό "ΕΓΩ". Η ηθοποιός μίλησε για όλα και όταν ρωτήθηκε από την δημοσιογράφο Μαρία Κολλιάτσα, αν θα συμμετείχε η ίδια ως διαγωνιζόμενη στο DWTS, τόνισε: "Για να είμαι ειλικρινής δεν ξέρω αν θα τολμούσα να περάσω όλη αυτή την αγχωτική διαδικασία".

Αν είχε επιλογή να χορέψει με κάποιον από την κριτική επιτροπή "θα επέλεγα τον Φωκά Ευαγγελινό, γιατί είναι επαγγελματίας και θα με καθοδηγούσε σωστά".

Για τη σχέση της με τον αυστηρό Γιάννη Λάτσιο, η ηθοποιός σχολίασε: "Κάποιες φορές θεωρώ ότι η κριτική που γίνεται στους συμμετέχοντες είναι πιο αυστηρή από ότι θα έπρεπε και αισθάνομαι ότι πρέπει να υπερασπιστώ την προσπάθεια τους. Στο πλαίσιο αυτό ανταλλάσουμε απόψεις on air και με τον Γιάννη Λάτσιο με τον οποίο εκτός από συνεργάτες, είμαστε και φίλοι. Γελάμε πολύ και εκτός πλατό".

Η Ζέτα Μακρυπούλια, δήλωσε πολύ ευτυχισμένη σε προσωπικό επίπεδο και χαρούμενη με όλα τα καλά που υπάρχουν στη ζωή της. "Δεν υπάρχει κάτι σημαντικό που να μου λείπει τόσο ώστε να μου στερήσει τη χαρά για τα υπόλοιπα" σημείωσε.

Ίσως ένα παιδί; "Η απόκτηση ενός παιδιού για μια γυναίκα από τη φύση της σημαίνει ολοκλήρωση και για την ίδια και για τη σχέση ενός ζευγαριού κι εγώ δεν αποτελώ εξαίρεση σ' αυτό" ανέφερε η παρουσιάστρια.

Για τις αισθητικές χειρουργικές επεμβάσεις και αν θα έκανε στο μέλλον, δήλωσε πως μέχρι στιγμής δεν το έχει σκεφτεί. "Φοβάμαι πολύ τα χειρουργεία και θα έψαχνα πιο αναίμακτους τρόπους, αν με την πάροδο του χρόνου θελήσω να διορθώσω κάτι που θα αρχίσει να με ενοχλεί. Προσέχω τη διατροφή μου, χωρίς όμως να στερούμαι και να υποφέρω και κατά καιρούς κάνω πιλάτες. Υπάρχουν μέρες που αισθάνομαι αυτοπεποίθηση και άλλες που χρειάζομαι την επιβεβαίωση. Είναι θέμα διάθεσης και όχι εμφάνισης το πόσο επιθυμητή νιώθεις".

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR