counter

Το παθιασμένο φιλί των δυο ηθοποιών πάνω στην σκηνή!

Το παθιασμένο φιλί των δυο ηθοποιών πάνω στην σκηνή!
Το παθιασμένο φιλί των δυο ηθοποιών πάνω στην σκηνή!

Πρεμιέρα έκανε η παράσταση “ Όλα για τη μητέρα μου” στο θέατρο Ακροπόλ, την Παρασκευή 1 Νοεμβρίου. Η θεατρική εκδοχή της πολυβραβευμένης κινηματογραφικής ταινίας του Πέδρο Αλμοδόβαρ που σχολιάζει σημαντικά κοινωνικά θέματα με κωμικοτραγικό τρόπο παρουσιάστηκε για πρώτη φορά στην Ελλάδα επί σκηνής από ένα καστ αξιόλογων ηθοποιών.

Το παθιασμένο φιλί που βλέπετε στη φωτογραφία και συζητήθηκε αρκετά είναι μεταξύ της ηθοποιού Άννας Μονογιού και της Νένας Μεντή. Η Άννα Μονογιού για τις ανάγκες του ρόλου της καλείται να ανταλλάξει ένα παθιασμένο φιλί με τη συμπρωταγωνίστρια της Νένα Μεντή και αφήνει το κοινό άφωνο!

Οι δυο γυναίκες έρχονται αρκετά κοντά, η Άννα Μονογιού αρπάζει κυριολεκτικά τη Νένα Μεντή και την αιφνιδιάζει δίνοντας της ένα παθιασμένο, καυτό φιλί. Τα σχόλια και οι αντιδράσεις των θεατών ποικίλουν  αλλά οι δυο ηθοποιοί αντιμετωπίζουν με πολύ επαγγελματισμό την επίμαχη σκηνή και δεν αφήνουν περιθώρια για κακόβουλα σχόλια.

Στο θίασο συγκαταλέγονται και άλλοι ταλαντούχοι ηθοποιοί που υποδύονται ανατρεπτικούς και κόντρα ρόλους όπως οι: Κατερίνα Λέχου, Γωγώ Μπρέμπου, Αννα Μονογιού, Μαρίνα Ψάλτη, Ειρήνη Ιγγλέση και Κώστας Κάππας.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR