counter

Το νέο μου επαγγελματικό ξεκίνημα

Το νέο μου επαγγελματικό ξεκίνημα
Το νέο μου επαγγελματικό ξεκίνημα

Γεια σας φίλες μου...

Μπορεί να αργώ, αλλά σε καμία περίπτωση δεν σας αφήνω. Το πρόγραμμα μου έχει γεμίσει τόσο πολύ που προσπαθώ να βρω ελάχιστο ελεύθερο χρόνο για τον εαυτό μου. Ο μικρός έχει φτάσει δέκα μηνών και όπως  καταλαβαίνετε  τώρα που ξεκινάνε τα πρώτα βηματάκια ,έχει τρομερή ενέργεια.

Είχα αποφασίσει να είμαι δίπλα στον μικρό μέχρι κάποια ηλικία και όταν ένιωθα  έτοιμη να ξεκινούσα  δουλίτσα. Πιστεύω ότι έφτασε η ώρα να κάνω επαγγελματικά πράγματα που μου αρέσουν και με ευχαριστούν. Η μόδα είναι ένα κομμάτι πολύ δημιουργικό για εμένα και για αυτό το λόγο ξεκίνησα με μια πολύ καλή φίλη μου τη Feel cute...τι είναι;

Είναι θηλυκό, minimal chic, έχει άποψη, χωρίς κραυγαλέες τάσεις και δημιουργεί συναίσθημα σε οποία γυναίκα θελήσει να ακολουθήσει την συλλογή μας.

Μπορώ να κάνω ακριβώς αυτό που έχω στο μυαλό μου και να συνεργάζομαι με πολύ υπέροχους  και ευγενικούς ανθρώπους .θέλω να μοιραστώ μαζί σας ένα πολύ μικρό δείγμα της δουλειάς μας και να σας προτρέψω να μπείτε στο site και να δείτε μόνη σας τη δουλειά μας.

Σε λίγες μέρες ανεβαίνει η καινούρια χειμερινή συλλογή που φωτογραφίσαμε με επιρροές από 70ς και κομμάτια

Αυτή η απασχόληση  έχει δώσει καινούριο νόημα στη ζωή μου. Δούλευα από μικρή, ήμουν ανεξάρτητη και θέλω πολύ να συνεχίσω να είμαι δημιουργική και να προσφέρω στην οικογένεια μου.

Είναι σημαντικό για μια γυναίκα, να νιώθει σημαντική και να έχει χρόνο να ασχολείται με πράγματα που την ευχαριστούν.

Να σας ευχαριστήσω γιατί μέχρι τώρα με στηρίζατε σε κάθε βήμα μου και για αυτό θέλω να μοιραστώ μαζί σας, ένα μικρό δείγμα της δουλειάς μας και τα καλύτερα έρχονται.

Σας φιλώ γλυκά....

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR