counter

Αυτό είναι το νέο look της Πηνελόπης Αναστασοπούλου: Έτσι δεν την έχετε ξαναδεί!

Αυτό είναι το νέο look της Πηνελόπης Αναστασοπούλου: Έτσι δεν την έχετε ξαναδεί!
Αυτό είναι το νέο look της Πηνελόπης Αναστασοπούλου: Έτσι δεν την έχετε ξαναδεί!

Η Πηνελόπη Αναστασοπούλου αλλάζει συχνά το χρώμα και το κούρεμα των μαλλιών της.

Η ηθοποιός ανήκει στην κατηγορία των γυναικών που ακολουθούν τις τάσεις της μόδας και περιποιούνται την εξωτερική τους εμφάνιση. 

«Δεν ξέρω αν πρόκειται για φετίχ, αλλά είναι γεγονός πως αντιμετωπίζω τα μαλλιά μου σαν αξεσουάρ. Ευτυχώς, είναι ιδιαίτερα ανθεκτικά, πράγμα που μου επιτρέπει να δοκιμάζω τα πάντα. Ωστόσο, τα φροντίζω πολύ και κάνω θεραπείες με όζον και λέιζερ όσο συχνά χρειάζεται, προκειμένου να είμαι σίγουρη ότι είναι υγιή και καλά ενυδατωμένα!», είχε δηλώσει η ίδια στο περιοδικό InStyle, αποκαλύπτοντας:  «Όταν ήμουν μικρότερη, τολμούσα τα πάντα. Στο παρελθόν έχω ξυρίσει τα μαλλιά μου και τα είχα βάψει φούξια για πολλούς μήνες. Τώρα πια, κάθε επιλογή μου πρέπει να είναι σύμφωνη με τα εκάστοτε επαγγελματικά μου σχέδια, θα ήθελα στο μέλλον οι συνθήκες να μου επιτρέψουν να αποκτήσω μακριά ροζ κουπ!».

Αυτή τη φορά, η Πηνελόπη άλλαξε και πάλι look, αυτή τη φορά για τις ανάγκες του ρόλου της στη νέα σειρά του ΑΝΤ1 "4x4", την οποία υπογράφει ο Δημήτρης Αρβανίτης.

Συγκεκριμένα, η ίδια δημοσίευσε στα Instagram Stories της δύο βίντεο, στα οποία την εμφανίζεται με μακριά μαύρα μαλλιά με αφέλειες, έχοντας στο πλευρό της την συνάδελφό της, Κατερίνα Μισιχρόνη.

Προφανώς η ηθοποιός φοράει περούκα και αυτά δεν είναι τα φυσικά μαλλιά της, παρόλο που κι έτσι θα ήταν εξίσου όμορφη.

Δείτε τα βίντεο:

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR