counter

Το νέο... follow της Ελένης Μενεγάκη! Δείτε ποιον πασίγνωστο Έλληνα ακολούθησε στο instagram

Το νέο... follow της Ελένης Μενεγάκη! Δείτε ποιον πασίγνωστο Έλληνα ακολούθησε στο instagram
Το νέο... follow της Ελένης Μενεγάκη! Δείτε ποιον πασίγνωστο Έλληνα ακολούθησε στο instagram

Η Ελένη Μενεγάκη τα τελευταία χρόνια έχει αποκτήσει το δικό της φανατικό κοινό και στα social media. Η λαμπερή παρουσιάστρια του Alpha χρησιμοποιεί το προφίλ της στο Instagram προκειμένου να κληρώσει δώρα στις τηλεθεάτριές της, ενώ αρκετά συχνά κάνει ανακοινώσεις που αφορούν την εκπομπή της, μέσω του λογαριασμού της στο twitter.

Δεν είναι βέβαια και λίγες οι φορές που η "ωραία Ελένη" κάνει την έκπληξη, δημοσιεύοντας φωτογραφίες από την προσωπική της ζωή και την καθημερινότητά με την οικογένειά της. Οι διαδικτυακοί της φίλοι μέρα με τη μέρα αυξάνονται συνεχώς, με την παρουσιάστρια να ακολουθεί στο Instagram ελάχιστα πρόσωπα από τους συνεργάτες της, αλλά και ανθρώπους από το στενό - φιλικό της περιβάλλον.

Ελένη Μενεγάκη: Η πρώτη τηλεοπτική συνέντευξη για τη φετινή σεζόν και το πρόσωπο που αναζητά για την εκπομπή της

Αυτή τη φορά ο νέο φίλος της Ελένης στο Instagram, είναι ένας άνθρωπος που βρίσκεται συχνά στο πλευρό της, από τα πρώτα βήματα της καριέρας της. Αυτός δεν είναι άλλος από τον Μάρκο Σεφερλή. Η Ελένη Μενεγάκη αποφάσισε να κάνει follow τον γνωστό ηθοποιό, παρακολουθώντας έτσι στιγμές και φωτογραφίες από την καθημερινότητα με την οικογένειά του.

Μάρκος Σεφερλής

Η κίνηση αυτή μόνο τυχαία δεν θα μπορούσε να χαρακτηριστεί, αφού η ίδια η παρουσιάστρια πριν λίγες μέρες μας αποκάλυψε πως ο Μάρκος Σεφερλής θα έχει τον δικό του ρόλο στα εξωτερικά γυρίσματα της ανανεωμένης της εκπομπής.


Η Ελένη Μενεγάκη με τον Μάρκο Σεφερλή

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR