counter

Το μοντέλο και ηθοποιός έγινε από καστανή… πλατινέ ξανθιά!

Το μοντέλο και ηθοποιός έγινε από καστανή… πλατινέ ξανθιά!
Το μοντέλο και ηθοποιός έγινε από καστανή… πλατινέ ξανθιά!

Αν και οι περισσότερες ξανθιές star υιοθετούν σύσσωμες το καστανό – μελαχρινό χρώμα στα μαλλιά εκείνη έκανε τη διαφορά. Το μοντέλο και ηθοποιός αποφάσισε να κάνει μια αλλαγή στα μαλλιά της και από καστανή έγινε πλατινέ ξανθιά.

Ο λόγος για την Ashley Benson που επισκέφτηκε κομμωτήριο του Los Angeles και τόλμησε να πάει στο άλλο άκρο. Ήθελε να κάνει μια αλλαγή στα μαλλιά της και να απαλλαχθεί από το κατανό της χρώμα. Μαζί με τον κομμωτή της τόλμησαν το ξανθό, πλατινέ και ιδού τα αποτελέσματα.

Την αλλαγή της αυτή θέλησε να μοιραστεί με τους θαυμαστές της για να δει και τα σχόλια που θα εισπράξει. Ανήρτησε τη φωτογραφία στον προσωπικό λογαριασμό της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης στην οποία ήταν με τη βαφή στο κεφάλι. Λίγες ώρες νωρίτερα ο φωτογραφικός φακός είχε απαθανατίσει την Ashley Benson καστανή, κατά τη διάρκεια που πήγαινε στο γυμναστήριο.

Λίγες ώρες αργότερα, η Ashley Benson εμφανίστηκε με ξανθά πλατινέ μαλλιά της. Σε βραδινή της έξοδο στο Los Angeles την συνέλαβαν οι φωτογράφοι φορώντας total black σύνολο, ενώ το σύνολο της ολοκλήρωνε μια τσάντα με animal print λεπτομέρειες. 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR