counter

Το μοντέλο, Δήμητρα Αλεξανδράκη, μιλά για τη σύλληψή της (Video)

Το μοντέλο, Δήμητρα Αλεξανδράκη, μιλά για τη σύλληψή της (Video)
Το μοντέλο, Δήμητρα Αλεξανδράκη, μιλά για τη σύλληψή της (Video)

Δήμητρα Αλεξανδράκη

Στην εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου μίλησε τηλεφωνικά η Δήμητρα Αλεξανδράκη για την περιπέτειά της, το βράδυ της Τετάρτης, όταν πέρασε κόκκινο σηματοδότη, την σταμάτησε η αστυνομία και στη συνέχεια συνελήφθη για εξύβριση κι αντίσταση κατά της αρχής.

Το μοντέλο παραδέχθηκε πως πέρασε με κόκκινο, αφού είχε ελέγξει, όπως είπε, πως δεν περνούσε κανείς εκείνη την ώρα. Στη συνέχεια υποστήριξε, πως δεν έφερε καμία αντίσταση σε ότι της ζήτησε η αστυνομία να κάνει. Της έκαναν αλκοτέστ και όταν φάνηκε πως είχε καταναλώσει αλκοόλ, την ειρωνεύτηκαν.

"Είχα πιει δύο ποτήρια σαμπάνια και ήμουν μία βαθμίδα πάνω από το όριο. Έκαναν λόγο για τις φωτογραφήσεις μου σε ανδρικά περιοδικά κι άρχισαν να σχολιάζουν τη ζωή μου. Δέχθηκα τρομερή επίθεση. Τους είπα ότι θα κάνω αναφορά στην υπηρεσία τους, κι από κει και πέρα μου μιλούσαν πολύ άσχημα, με χτύπησαν, μου πέρασαν χειροπέδες και με πήγαν στο κρατητήριο. Εκεί μου φέρθηκαν απάνθρωπα, με είχαν σε μία γωνιά και δεν μου έδωσαν ούτε ένα ποτήρι νερό. Πέρασα πολύ δύσκολα κι έχασα και τη δουλειά μου".

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR