counter

Το μήνυμα του πολύ γνωστού Έλληνα ηθοποιού για την τυφλή θεατή του συγκινεί...

Το μήνυμα του πολύ γνωστού Έλληνα ηθοποιού για την τυφλή θεατή του συγκινεί...
Το μήνυμα του πολύ γνωστού Έλληνα ηθοποιού για την τυφλή θεατή του συγκινεί...

Συριώτης

Από τη Γιώτα Δημητριάδη

Τον  Χρήστο Συριώτη τον είχα πρωτοδεί στο θέατρο Μουσούρη μαζί με τον Πέτρο Φιλιππίδη και μ’ έχει κερδίσει με το κωμικό του ταλέντο και το μπρίο του στη σκηνή.

Πριν μερικά χρόνια, όμως,με καθήλωσε μ’ ένα έργο που έγραψε ο ίδιος και στο οποίο πρωταγωνιστούσε το «Studio Μαυρομιχάλη». Με το  «Τι κοιτάτε ρε;», εκεί το καυστικό χιούμορ και η συγκίνηση αναζητά τη χαμένη μας ελπίδα.

Τώρα η παράσταση ανεβαίνει και πάλι στο «Αγγέλων Βήμα» σε σκηνοθεσία του ίδιου με την Λαμπρινή Αγιαννίτου να κρατά τον πρωταγωνιστικό ρόλο.

Ο ηθοποιός και σκηνοθέτης ζει όμορφες στιγμές  με το κοινό του και θέλησε να μοιραστεί μια ξεχωριστή στιγμή με κάποια ιδιαίτερη θεατή του στο facebook, μια γυναίκα που είδε την παράσταση με τα μάτια της ψυχής της…

Ο ίδιος έγραψε σχετικά:

«Χτες βράδυ στην παράσταση στην πρώτη σειρά καθόταν μια γυναίκα τυφλή. Αν δεν είχα δει την υπεύθυνη του θεάτρου να την τοποθετεί στο κάθισμά της δεν θα είχα καταλάβει ότι δεν έβλεπε. Στο τέλος της παράστασης ευγενικά προσφέρθηκα να την οδηγήσω στο ασανσέρ για να κατέβει στην έξοδο. Την ρώτησα γιατί επέλεξε και ήρθε σε αυτή την παράσταση και μου απάντησε : "Για τον τίτλο της, αυτός ήταν η αφορμή". Την ρώτησα αν της άρεσε και μου απάντησε : "Σε ποιον δεν αρέσει το φως;"»

  Διαβάστε επίσης: Ζέτα Δούκα στο FTHIS.GR: Ο "Μαγικός Καθρέπτης" και ο νέος ρόλος της ζωής της

 

 

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR